Kids

De nieuwe Vincent start talentenprogramma

De komende tijd kunnen jongeren tussen de 10 en 14 tekeningen opsturen om mee te dingen naar een felbegeerde plek bij De Nieuwe Vincent. Dit succesvolle programma start in mei en biedt plaats voor 15 jongeren. Door het volgen van masterclasses en excursies werken zij naar een expositie toe die in december zal plaatsvinden.

De jongeren krijgen professionele begeleiding en kunnen uitkijken naar een leuke, creatieve tijd met leeftijdsgenoten. Ze gaan onder andere naar een kunstmuseum, een kunstatelier en een kunstacademie waar ze veel inspiratie opdoen en kennis maken met nieuwe technieken. 

Expositie

Op 19 december is er voor vrienden, familie en geïnteresseerde de mogelijkheid om alle werken te bekijken tijdens een expositie. Als aflsuiting kiets een jury een deelnemer uit die zich de Nieuwe Vincent van 2021 mag noemen. 

Meedoen

Je kan meedoen aan dit programma als je tussen de 10 en 14 jaar bent en je verder wil ontwikkelen in tekenen en schilderen. Je kan je werk t/m 25 april 2021 inzenden maar eerder mag natuurlijk ook. Uit alle inzendingen worden 15 deelnemers gekozen die aan het programma mogen deelbemen. De jonge talenten gaan gedurende 12 bijeenkomsten op zondag aan de slag. Deelname is gratis. 

Wil je meer weten over dit toffe programma of je inschrijven? Neem dan een kijkje op de website van De Nieuwe Vincent.

 

Foto: Maria van der Heyden.

Delen
Nieuwsbrief
Delen