De leukste plekken om naar de WK finale te kijken in Tilburg centrum

Het WK voetbal zit er alweer bijna op! Zondag 15 juli staat de WK Finale op het programma. De wedstrijd tussen Frankrijk en Kroatië begint om 17:00 uur.  Voetballiefhebbers vallen gelukkig niet in een zwart gat. Willem II is aan de voorbereiding begonnen en spelen wekelijks een oefenwedstrijd tot de competitiestart halverwege augustus tegen VVV Venlo.

WK finale kijken in Tilburg

Enfin: de WK Finale. Frankrijk was in de halve finale te sterk voor België, Kroatië stuurde na verlenging Engeland naar huis. De finale belooft een clash te worden. Frankrijk is het degelijke team met smaakmaker Mbappé aan boord, Kroatië is een ploeg met een hele lange adem. De Kroaten hebben namelijk al drie keer een verlenging gespeeld dit toernooi. Genoeg gezever vooraf, dit zijn de leukste plekken om de WK Finale te bekijken in Tilburg:
  • Club Smederij: de Brommerbios komt langs en dus kun je op groot scherm en in relaxte stoelen genieten van speciaalbieren en voetbal in de Smederijtuin.
  • Achtertuin Heuvel Gallery: hier wordt een backyard session georganiseerd met een aantal dj's die vinyl draaien, eten van de barbecue en uiteraard de finale.
  • Ruby's: waar vind je de echte voetbalsfeer? Juist, in de pub! Met de vele voetbalshirts en sjaaltjes aan de muur, pints en cider van de tap en Ierse barmannen is Ruby's een perfecte plek om het voetbal te bekijken.
  • The Cat's Back; op het terras kun je genieten van Amerikaanse bieren en comfortfood. Uiteraard wordt de WK Finale uitgezonden.
  • Poolcentrum Saints: de WK finale combineren met een potje poolen? Ga dan bij Saints aan de Heuvelring kijken.
  • Bargus: een van de gezelligste barretjes in de Tilburgse binnenstad. Natuurlijk zenden ook zij de finale uit.
  • Polly Maggoo: een plekje op de Korte Heuvel mag natuurlijk niet ontbreken in dit overzicht!
Heb jij nog goede tips om naar de finale te kijken? Laat het weten in de reactie!