Kids

De deuren van Ontdekstation013 gaan weer open!

Vanaf 11 juli is het Ontdekstation013 in de Spoorzone weer open voor publiek! Deze ontdekkingsplek voor kinderen vanaf 4 jaar is elke woensdag t/m zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur. Nieuw is de educatieve waterspeeltuin, dat gegarandeerd zorgt voor veel waterpret.

Buitenspelen
Tijdens de zomervakantie is er van alles te beleven bij Ontdekstation013. Er worden workshops georganiseerd zoals het maken van een eigen bootje, natuur- en scheikundeworkshops, en het maken van een eigen waterfilter, waamee de kinderen zelf water kunnen filteren. Ook kunnen de kinderen vrij spelen. Bij lekker weer is het binnen gesloten.

Binnen
Als het buiten slecht weer is, gaat Ontdekstation013 binnen open. Hier kunnen kinderen scrappen, een stop-motion filmpje maken of de mogelijkheden van een greenscreen ontdekken. Kinderen kunnen vrij spelen, en elk uur is er een workshop.

Terras voor volwassenen
In verband met de maatregelen rondom Covid-19 is het helaas voor ouders/begeleiders deze zomer niet mogelijk mee te ontdekken. Daarom is er een groot terras ingericht (binnen én buiten), waar de volwassenen even kunnen relaxen. Er is ook een speelhoekje ingericht voor de kleintjes (0-2 jaar).

Reserveren is noodzakelijk
Ook voor Ontdekstation013 geldt op dit moment een maximaal aantal bezoekers per dag. Zorg dus dat je je ticket op tijd reserveert. De prijs voor kinderen vanaf 4 jaar is € 8,- per dag. Voor volwassenen en kinderen tot 4 jaar is de entree gratis. Kijk voor meer info op de website van Ontdekstation013.

Delen
Nieuwsbrief
Delen