De Carpaccio Club opent deze vrijdag!

Aanstaande vrijdag 11 juni opent een nieuw restaurant aan de Korte Heuvel; De Carpaccio Club. Deze locatie ken je wellicht nog van het vorige restaurant de Ribs Factory. Dezelfde eigenaar maar een totaal ander concept, ben jij ook nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder.

VVV Tilburg was uitgenodigd om aanwezig te zijn bij de eerste échte test avond. De Carpaccio club gaat gebruik maken van een ander service concept. Je scant met je telefoon een QR code, meldt je aan via de corona checker en dan kun je bestellen. Je ziet het menu digitaal en dan kun je meteen je hele order doorgeven. Ook voor iedereen aan tafel. Het personeel van De Carpaccio Club helpt je graag verder mocht het niet lukken. Heb je geen telefoon? Maak je dan geen zorgen, er zijn ook fysieke menukaarten verkrijgbaar.

Sfeer

De inrichting is modern en straalt sfeer uit. Je kunt kiezen uit gewone rechthoekige of vierkante tafels en voor grotere gezelschappen zijn er ook ronde tafels beschikbaar. Daarnaast kun je kiezen om plaats te nemen op het terras, binnen op de begane grond en binnen op de eerste verdieping. Wanneer je plaatsneemt op de eerste verdieping kun je de open keuken inkijken.

De Carpaccio Club doet zijn naam eer aan, je kunt namelijk allerlei soorten carpaccio bestellen zoals bieten-, zalm-, courgette en rundcarpaccio. Ze hebben een uitgebreide drankkaart en dessertkaart. Zo vind je voor iedereen wat wils. De Carpaccio Club is ook zeer geschikt om een keer lekker te borrelen. Ze hebben een breed scala aan heerlijke cocktails, wijnen en bieren.

Bezorgen

De Carpaccio Club doet nog niet aan bezorgen maar wellicht dat dit nog wel kan gebeuren in de toekomst.

Wil je graag meer weten over dit toffe concept? Bezoek dan eens de website van De Carpaccio Club.