Carnavalsstichting Tilburg positief gestemd!

Wat was het jammer dat Carnaval niet kon doorgaan maar de Carnavalsstichting is positief over Carnaval 2022 met het motto "Ik zie oe wir war?!" Het nieuwe stadsembleem is inmiddels bekend gemaakt.

Steeds meer mensen zijn ingeënt wat de stichting hoop geeft voor een openbaar Carnaval in 2022; “We hopen dat we op Elf-Elf weer massaal naar de bekendmaking van de nieuwe prins kunnen kijken en carnaval 2022 één groot feest wordt” zegt Patrick Dewez, voorzitter van Carnavalsstichting Tilburg, hierover.

Stadsembleem

Het winnende ontwerp van het stadembleem komt van vier vrienden van C.V. de Raddraoiers: Odi Schepers, Maurits Godthelp, Madieke van de Pas & Lukas Brus. “Afgelopen jaar werd de stekker abrupt uit het carnaval in Kruikenstad getrokken. Na een jaar zonder feesten en gezelligheid, zijn we helemaal opgeladen en klaar om weer connectie met elkaar te maken. Samen pluggen we carnaval 2022 opnieuw in! Ik zie oe wir war?!” aldus de vier vrienden.