Bij De Pont

De Pont brengt in deze rare tijden graag de kunst naar jouw huis. Via hun Facebook- en Instagram pagina kan je genieten van kunstwerken met een utileg. Maar De Pont heeft nog veel meer in petto de komende tijd!

De route wordt opnieuw berekend.

De pont werkt momenteel aan een grote collectiepresentatie genaamd; "De Route wordt opnieuw berekend." Zodra het museum weer open mag/kan zak deze tentoonstelling stapsgewijs worden uitgerold. De doel van deze tentoonstelling is om zowel bekende als minder bekende werken uit de verzamleing van  De Pont onder de aandachtt te brengen. De titel van de tentoonstelling is een knipoog naar de stem van een navigatiesysteem in de auto wanneer je een verkeerde afslag neemt, en de rare sprongen die gemaakt moeten worden in verband met de Coronamaatregelen. Ga naar de website van De Pont voor meer informatie.

Pictures from Another Wall.

De tentoonstelling Pictures from Another Wall van Huis Marseille wordt verlengd tot 30 augustus. Kijk hier voor meer informatie.

Marijke de Roover

Ook de tentoonstelling van Marijke de Roover zal worden verlengd tot en met 30 augustus en zal te zien blijven in de projectzaal WOOL. De live-performances zijn niet meer mogelijk door de maatregelen omtrent het Coronavirus. Klik hier voor meer informatie.

Space-Time Substitution

Deze tentoonstelling van Philippe Parreno en Liam Glick is verschoven naar 2021

Voor de basisscholen

Nu de basisscholen weer open zijn komt De Pont naar je toe. Docenten kunnen een rondleiding boeken via het online reserveringssysteem. Er is namelijk een speciale theaterrondleiding gemaakt voor op scholen, of een museumdocent komt naar de klas om het spannende "Op naar De Pont" spel te spelen. Voor het voortgezet onderwijs zijn er andere opties. Hier vind je meer informatie over dit leuke initiatief.

Delen
Nieuwsbrief
Delen