Bezoek Tilburg centrum in de daluren!

Langzaam maar zeker lijkt alles na de maatregelen weer naar het oude terug te keren. De terrassen in de stad worden drukker en ook de Heuvelstraat loopt weer vol. Toch is het van groot belang dat het niet té druk wordt in de binnenstad. Daarom wordt het de komende weken extra aantrekkelijk gemaakt om doordeweeks naar de binnenstad te komen.

Gastvrij

Wellicht ben je de gastheren en -vrouwen al tegengekomen in het centrum. Met leuke activiteiten maken zij het winkelen tijdens de daluren super gezellig. Ook in augustus zijn ze van de partij!Win bijvoorbeeld leuke prijzen door mee te doen aan een miniquiz of schrijf mee aan een Tilburg Vakantiestad-hit.

Lagere Parkeertarieven

De parkeertarieven in parkeergarages (Pieter Vreedeplein, Emmapassage, Koningsplein, Tivoli/013, Schouwburg en Heuvelpoort) worden tijdelijk aangepast. Vanaf 1 augustus wordt het doordeweeks goedkoper (uurtarief van €2,- naar €1,-) en op zaterdagen omhoog (uurtarief van €2,- naar €3,-). 

Leuke aanbiedingen en acties

Ook de ondernemers in de stad doen mee met leuke acties, aanbiedingen en initiatieven. Houdt de sociale media van Center of Tilburg in de gaten voor actuele informatie.

Minder drukte

Doorgaans is het in de weekenden druk in de stad en doordeweeks rustiger. Wil je weten hoe druk het is? Check dan de druktemeter van Gemeente Tilburg. Hier kun je zien hoe druk het is in de stad. Deze tool geeft ook advies of dat het verstandig is nu naar de stad te komen of dat jij jouw bezoek beter even kunt uitstellen.

Wil je meer weten over center of Tilburg? Bekijk dan de website.

Delen
Nieuwsbrief
Delen