Nieuw!

Backpacken wordt Bikepacking!

Fiets langs 15 unieke hostels door heel Nederland, slaap iedere nacht op een bijzondere plek en beleef een sportief avontuur in eigen land! Bikepacking Holland introduceert backpacken maar dan op de fiets. Dit unieke initiatief komt voort uit de samenwerking tussen Hostel Room in Rotterdam en ons eigen Hostel Roots in Tilburg. Samen met 13 andere steden hebben zij deze fantastische reis uitgestippeld.

Alle hostels worden gerund door creatieve lokale ondernemers, zodat je iedere nacht een totaal andere beleving staat te wachten. Je overnacht je in een voormalige gevangenis of bankgebouw, een eco-friendly hostel, dichtbij zee, tussen de bossen of midden in de stad. Je kunt de reis in je eentje doen maar natuurlijk ook met vrienden of familie. De hostels hebben allerlei kamers beschikbaar, er is voor iedere "bikepacker" wat wils.

Je fietst naar hostels in Groningen, Leeuwarden, Giethoorn, Zwolle, Utrecht, Alkmaar, Haarlem, Noordwijk, Den Haag, Delft, Rotterdam, Vlissingen, Tilburg, Valkenswaard en Maastricht. Als je kiest om de gehele route te fietsen dan tour je zo'n 1.100 km door Nederland! Hoe tof is dat? Je kunt er ook voor kiezen om maar een gedeelte van de route te fietsen.

Alle locaties zijn budget- en fietsvriendelijk en beschikken over een gratis fietsenstalling, fietspomp en reparatieset, wasmachine, opgemaakte bedden bij aankomst en diverse ontbijtopties. De prijs voor een overnachting is al vanaf €24,50 per persoon. 

Wil je meer weten over dit té gekke initiatief? Kijk dan snel op de website van bikepackingholland.nl.
 

Delen
Nieuwsbrief
Delen