Audiowandeling door Landpark Assisië

Ben jij ook een fervent wandelaar en ga je er graag op uit? Dan is de audiowandeling in het landpark Assisië écht iets voor jou! Deze route wordt mogelijk gemaakt door Studio Assisië, de aanjager van kunstprojecten op het landpark. 

Vanaf 22 april kun je de audioroute volgen. Deze leidt naar speciale en onontdekte plekken van het terrein en prikkelt de verbeelding.

Landpark Assisië is de groene schakel tussen Het Groene Woud en de Loonse en Drunense Duinen en ligt tegen de Leemkuilen aan. Om voor nog meer groen te zorgen gaat een gebied van 9 hectare komend jaar op de schop om daar een heerlijk wandelgebied van te maken. Zo kunnen wandelaars hun hartje echt ophalen.

Het leuke aan dit landpark is dat het altijd in ontwikkeling is en nu kan Common Ground ook beginnen. Hier werken vier kunstenaars en ontwerpers aan landschappelijke ingrepen voor het landpark. Lobke Meekes stelt in haar project "Eenwoud" bomen centraal, Observatorium richt zich met hun ‘Grondwaterbank’ op het thema water. Eric Klarenbeek en Maartje
Dros hebben gekozen voor het thema mos en Neeltje ten Westenend onderzoekt hoe we door het gebied kunnen bewegen.

Het startpunt van deze route is bij horecapunt Lokaal 12, hier is ook een plattegrond verkrijgbaar. De audiowandeling duurt ongeveer een uur. Wil je meer weten over deze toffe wandeling of andere projecten? Klik dan hier.

 

Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie.
 

Delen
Nieuwsbrief
Delen