Favoriet!

Het vernieuwde assortiment bij VVV Tilburg!

VVV Tilburg heeft een uitgebreid assortiment aan Typisch Tilburgse producten, cadeaukaarten en wandel- en fietskaarten. Naast onze betaalde producten vind je bij ons ook gratis folders met informatie over Tilburg en omstreken.

Wat hebben wij zoal in de winkel? Hieronder geven wij jullie een up-to-date overzicht van onze producten. Deze producten zijn te bestellen via 013 5323720 of via vvv@tilburg.nl, en natuurlijk ook te vinden in onze winkel aan Stadhuisplein 326a! Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste producten? Houdt dan onze Facebook, Instagram en Twitter pagina's goed in de gaten!

Cadeaukaarten

Natuurlijk mogen bij VVV Tilburg de cadeaukaarten niet ontbreken. Van de befaamde VVV Cadeaukaart tot aan de bioscoopbon, wij hebben het in huis. Deze kun je meteen bij ons in de winkel aanschaffen. Wil je een grote bestelling doen? Dat kan! Neem daarvoor contact met ons op via vvv@tilburg.nl en vraag naar de mogelijkheden. Om je cadeau verder op te leuken hebben wij ook verschillende cadeauverpakkingen in ons assortiment.

Kleding

Misschien heb jij ze al wel eens zien hangen bij ons in de winkel, deze leuke t-shirts en hoodies. Wij hebben verschillende t-shirts in zwart en wit beschikbaar. De hoodies van Love013 zijn zwart met één soort opdruk. De roze hoodie hebben wij ook in het mosgroen. 

Wandelen en Fietsen

Tilburg is niet alleen bekend om de bourgondische gezelligheid hoor! In Tilburg en omgeving kun je namelijk ook heerlijk uitwaaien in een van de vele natuurgebieden. Denk aan Moerenburg, de Piushaven, Stadsbos013 of het Spoorpark. Wat is er nu leuker dan zelf je route in elkaar te zetten? Wij hebben hiervoor fiets- en wandelknooppuntenkaarten in ons assortiment. Wil je liever de stad verkennen? Wij hebben een Binnenstadswandeling die je meeneemt naar de leukste plekken in Tilburg waaronder het Veemarktkwartier, het Dwaalgebied en de Piushaven.

Mondkapjes

Sinds kort verkopen wij ook mondkapjes in de winkel. Er zijn verschillende designs in verschillende maten. Het zwarte mondkapje met de Tilburg Skyline is verkrijgbaar in een grote en in een kleinere maat. De mondkapjes met de vlag van Tilburg en het straatnaambord zijn tevens verstelbaar.

Leuke spullekes voor de feestdagen

Voor de feestdagen is het altijd leuk om iets typisch Tilburgs cadeau te doen! Zo hebben wij speciale merchandise gedurende Carnaval, de Tilburgse Kermis en natuurlijk Kerst! Ben je nieuwsgierig naar ons gehele assortiment? Vraag er naar bij een van onze medewerkers.

Must have

VVV Tilburg heeft super leuke producten om je huis op z'n Tilburgs op te vrolijken. Wij hebben mooie donkergrijze, leistenen onderzetters met de skyline van Tilburg erin gegraveerd. Deze zijn zowel in een setje als los te verkrijgen. Wij krijgen continu nieuwe graveringen binnen, dus loop gerust een keer binnen. 

De theedoeken zijn bedrukt met verschillende typisch Tilburgse stadsgezichten. Deze theedoek verkopen wij in rood en zwart. 

Wil je even lekker onderuit zakken met een kopje thee, glaasje wijn of een biertje? Ons assortiment bestaat uit verschillende bier,- thee- en wijnglazen. Onderuit zakken kan in een van onze kussens, bedrukt met Tilburgse stadsgezichten. De kussens zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren, informeer naar de opties. 

Natuurlijk mag de échte skyline niet ontbreken. In samenwerking met Shapelab hebben wij een ruim assortiment aan skylines. Heb je interesse in een andere maat? Deze kunnen wij bestellen voor jou! 

Ben je nog op zoek naar een leuk kleinigheidje of cadeautje? Wat dacht je van een leesplèngske, kruikezeiker, contente mens of het beeldje van Peerke Donders? Peerke Donders hebben wij in één formaat, de Kruizeiker hebben wij in 2 uitvoeringen (met pet en zonder pet) en 3 afmetingen en de contente mens en contente vrouw hebben wij in de grote en kleine versie.

Tilburgse souvenirs

Uiteraard mogen de souvenirs niet ontbreken! Wij verkopen super toffe magneten, vlaggen, sleutelhangers, wijnkisten, karafkes, ansichtkaarten, memoriespellekes en een Tilburgs kwartet.

Delen
Nieuwsbrief
Delen