Alles wat je moet weten als je carnaval in Tilburg gaat vieren

Het is weer tijd voor het mooiste fisje van het jaar: carnaval in Tilburg oftewel Kruikenstad. En aangezien er rondom carnaval zo gigantisch veel wordt georganiseerd, hebben wij weer een handig overzicht gemaakt met alles wat je moet weten. Van officiële evenementen tot leukste feestjes in de kroeg en nog veel meer.

Officiële programma carnaval in Tilburg

Tijdens carnaval worden er een hoop officiële carnavalsevenementen georganiseerd door Carnavalsstichting Tilburg. We zetten ze voor je op een rijtje.

D'n Opstoet

D'n Opstoet, oftewel de Tilburgse carnavalsoptocht, trekt op zondag 23 februari door de Tilburgse binnenstad. D'n Opstoet begint om 12:30 uur en de hele middag is het een groot feest in de stad. Benieuwd naar de route? Die check je in dit artikel. carnaval in Tilburg

Nog meer leuke feestjes

Buiten het officiële carnavalsprogramma staan er nog een hoop andere leuke feestjes op het programma. Een overzicht:

Vrijdag 21 februari

Zaterdag 22 februari

Zondag 23 februari

Maandag 24 februari

Dinsdag 25 februari

Goed om te weten: dit overzicht wordt constant aangevuld met nieuwe feestjes! carnaval in tilburg

In de stemming komen

Wil je alvast in de stemming komen? Check dan vooral de verschillende carnavalskrakers die al zijn uitgebracht door vele artiesten en carnavalsverenigingen. Of ben je nog op zoek naar carnavalsemblemen voor op je outfit? Ook dan helpen we je graag uit de brand. Check namelijk dit artikel met de allerleukste tips. Ben je benieuwd naar foto's van carnaval in Kruikenstad? Bekijk dan vooral de foto's van vorige jaren die zijn gemaakt tijdens carnaval in Kruikenstad. Natuurlijk gaan we ook dit jaar dagelijks foto's maken. Op de foto gezet? Je kunt de foto's een dag later bekijken op onze fotopagina.

Alles over carnaval in Tilburg

Bekijk hier het laatste nieuws, de leukste evenementen, de beste acties en gekste foto’s van carnaval in Tilburg: carnaval tilburg