Must Eat!

Al 10.000 kilo kaas verkocht bij abdij Koningshoeve!

Je hebt misschien al wel van de kaas reddingsactie gehoord bij Abdij Koningshoeven. Door corona zijn ze een tijd dichtgeweest waardoor er geen kazen en andere lekkernijen verkocht konden worden. Daardoor zaten zij met een groot overschot aan kaas, zo'n 15.000 kilo maar liefst.

Tilburg Maakt Mij Blij en Breda Maakt Mij Blij zijn in actie gekomen om Abdij Koningshoeven te helpen met het overschot te verkopen, mét groot succes. Er is inmiddels al zo'n 10.000 kilo kaas verkocht! Voorafgaand aan de reddingsactie durfde broeder Isaac niet op dit succes te hopen: "We zijn volledig overrompeld door de media-aandacht en de hoeveelheid bestellingen. Er liggen zelfs aanvragen uit Schotland en Frankrijk. Als dit zo doorgaat, gaat onze wens in vervulling en kunnen wij een tweede school bouwen in Oeganda!"

Door de enorme interesse in de actie zijn de teams van Breda -en Tilburg Maakt Mij Blij hard in de weer met het verzamelen van alle bestellingen en vragen te beantwoorden. De monniken hebben het druk met het snijden van 10.000 kilo kaas!

De kaas-actie steunen?

Wil jij ook de monniken helpen het overschot te verkopen? Bestel dan jouw pakket via de website van maakt mij blij. Je kan ervoor kiezen je pakket op te gaan halen of deze thuis te laten bezorgen. Het ophaalmoment is op zaterdag 10 juli bij Brouwerij Frontaal in de Belcrum of Abdij Koningshoeven in Berkel-Enschot.
 

Delen
Nieuwsbrief
Delen