Achthonderd blije gezichten in Tilburg door WeCareNL!

Op 12 december heeft burgerinitiatief WeCareNL vierhonderd high tea pakketten voor twee uitgedeeld. De pakketten zijn samengesteld door 21 horecabedrijven in de gemeente Tilburg. De WeCare@Home box zorgde voor gelukkig en blije gezichten bij zorgmedewerkers die al zo lang elke dag hard aan het werk zijn. Ook waren er andere corona-helden die genomineerd waren om deze box thuis te krijgen. 

De tweede lockdown blijft maar duren en het wordt voor iedereen een stuk zwaarder om het allemaal vol te houden. De zorgmedewerkers zijn bezig aan hun tweede marathon zonder tussenpause en in de horeca staan de gezichten somber. Daarom heeft WeCareNL dit initiatief bedacht, om iedereen hart onder de riem te steken! 

21 Tilburgse horecazaken sloten zich aan bij het initiatief en elk bedrijf heeft zijn eigen draai gegeven aan de high tea box. WeCareNL heeft de horecazaken betaald voor deze actie met het geld wat zij hadden opgehaald met andere acties. Na de actie is WeCareNL bedolven onder de bedankjes, reacties en hartverwarmende foto's. Zorgverleners lieten massaal weten dat zij het enorm waardeerden en extra energie krijgen. Een prachtige actie! 

Dit was voorlopig wel het einde van de acties van WeCareNL, zij hebben nu voor 100.000 euro uitgedeeld aan de zorghelden in heel Nederland. Initiatiefnemer Jordy Sweep verteld dat het een fantastisch succes was en dat hij het prachtig vindt zulke dingen te mogen organiseren. De blije reacties zijn het meer dan waard!

 

Foto: blij verraste zorgmedewerkers met de high tea

Delen
Nieuwsbrief
Delen