80.000e bezoeker bij Natuurmuseum Brabant!

Op vrijdagmiddag 29 november ontving Natuurmuseum Brabant haart 80.000e bezoeker van het jaar 2019! Het is nu al het succesvolste jaar uit de bestaansgeschiedenis van het museum en er is nog een maand te gaan.

Martje en LaToya met hun zoontjes van 4 en 2 jaar oud zijn uitgebreid in het zonnetje gezet op deze middag. Met cadeaus uit de museumwinkel, allerlei lekkers uit het museumcafé en een mooie bos bloemen werd het een feestelijke middag.

Aan het begin van het jaar was het al duidelijk dat de belangstelling naar het museum gestaag groeit: elke maand steeg het aantal bezoekers ten opzichte van voorgaande jaren. Met 80.000 bezoekers in November 2019 werd het oude record van 75.752 bezoeker in 2017 gewoonweg verpulvert.

Het Natuurmuseum Brabant is een echt familiemuseum dat leuk is voor jong en oud. Het museum blijft doorgroeien en met echte 'experience' georiënteerde zalen zoals BOS en Kikker, blijft het museum verniewen. BOS (Beleef Ontdek Samen) verandert mee met de seizoenen en er is van alles te beleven voor groot en klein.

Klik voor meer informatie over het Natuurmuseum Brabant hier.

Delen
Nieuwsbrief
Delen