7 tips voor dit weekend: coronaproof de deur uit in de regio Tilburg

Onze Weekend Uittips. Het is een vaste rubriek op Tilburg.com en jullie zijn het als bezoekers dan ook van ons gewend dat we wekelijks de leukste tips met jullie delen. Ook met de nieuwe maatregelen blijven we jullie zo lang mogelijk informeren over wat je nog kunt ondernemen in Tilburg binnen de geldende regels. 

#1: Bezoekje aan de horeca

Hoewel de horeca beperkt mensen mag toelaten en ze om 22:00 uur moeten sluiten, gaan een hoop horecaondernemers creatief om met de nieuwe maatregelen. Zo worden oude concepten van de eerste lockdown uit de kast gehaald en openingstijden vervroegd. Je kunt dus nog steeds genieten van een hapje eten buiten de deur of een borrel.

#2: Open dag Ireen Wüst IJsbaan

Zaterdag 3 oktober staat de open dag van de Ireen Wüst IJsbaan op het programma. Het programma is door de nieuwe maatregelen wat afgeslankt en daarom is er geen horeca, zijn er geen stands aanwezig en worden wedstrijden afgelast. Maar er zijn ook dingen die nog wel kunnen. Zo zijn er clinics, kun je schaatsen en andere ijssporten spelen. Uiteraard dien je te reserveren vooraf.

#3: Willem II - Feyenoord kijken

Willem II speelt zondag om 14:30 uur een thuiswedstrijd tegen Feyenoord. Zoals jullie weten mag hier geen publiek bij zijn. Wel mag je met maximaal vier personen op anderhalve meter afstand bij jou in de huiskamer de wedstrijd kijken. Of gooi je laptop open, ga videobellen met je vrienden en bekijk ondertussen de wedstrijd.

#4: Bezoekje aan Theaters Tilburg

De voorstellingen van Theaters Tilburg mogen de komende dagen in ieder geval doorgaan. Je kunt dus nog steeds genieten van een heerlijk theaterbezoek. Benieuwd wat er allemaal op het programma staat en waarvoor je nog kaarten kunt kopen?

#5: Bitterballenbingo bij Bar Le Clochard

Een ouderwetse middag bij Bar Le Clochard, maar dan volgens de coronarichtlijnen. Vrijdagmiddag staat vanaf 15:00 uur een bitterballenbingo op het programma. De dj draait de platen en jij zit met je bingokaart aandachtig te luisteren en streept de liedjes op je kaart af. Misschien ben jij wel de gelukkige met een volle bingokaart. Reserveren is uiteraard noodzakelijk en vol is vol.

#6: Braderie op het Wagnerplein

Op het Wagnerplein staat aanstaande zondag een braderie op het programma. Ook is er een kinderspeelgoedmarkt. De winkels zijn overigens ook geopend van 12:00 - 17:00 uur.

#7: Bockbier tour in Hilvarenbeek

In Hilvarenbeek kun je genieten van een bockbier tour. Bij zeven horecazaken in het dorp proef je een ander bockbiertje met bijpassend hapje en gerechtje. Bij iedere kroeg kun je een stempelkaart kopen om de route af te leggen.

Meer tips

Benieuwd naar meer tips? Check dan vooral onze uit-agenda. En let op: door de nieuwe maatregelen is er overal maar zeer beperkt plek. Dus vergeet van tevoren niet te reserveren of te bellen naar de plek waar je graag heen wilt dit weekend. Dan weet je zeker dat je niet voor teleurstellingen komt te staan.
Delen
Nieuwsbrief
Delen