6x leuke uittips in Tilburg dit weekend: bierproeverijen, vroeg pieken en meer

Daar zijn we weer met onze wekelijkse Weekend Uittips. Want ondanks de aangescherpte coronamaatregelen, heb je alsnog de mogelijkheid om (op een verantwoorde manier) leuke dingen te ondernemen. Wij geven je wat tips voor dit weekend. Lees snel verder. 

#1: Oefenwedstrijd Tilburg Trappers checken

Goed nieuws! De wedstrijden van Tilburg Trappers worden via een livestream uitgezonden. Zo kun je als nog zien hoe onze lokale ijshockeyhelden het doen in de voorbereiding op (hopelijk) een nieuw Oberliga-seizoen. Vrijdag spelen ze tegen Herner EV, zondag is EC Kassel Huskies de tegenstander.

#2: Naar de bioscoop bij Winkelcentrum Heyhoef

Op vrijdag- en zaterdagavond kun je in het wijkcentrum van Winkelcentrum Heyhoef genieten van een film. De film 'Un Amour Impossible' wordt vertoond. Een kaartje kost €5,- en uiteraard dien je van tevoren te reserveren.

#3: Bezoekje aan het theater

Ondanks de maatregelen, kun je alsnog naar het theater. Zo ook dit weekend. Bij verschillende Tilburgse theaters hebben ze een leuke programmering.

#4: Vroeg Pieken

Aangezien de horeca om 22:00 uur de deuren moeten sluiten, kiezen veel Bourgondiërs ervoor om al vroeg naar de kroeg te zijn. En ook dat kan gezellig zijn. De Tilburgse kroegen nemen een hoop voorzorgsmaatregelen zodat jij helemaal volgens de huidige richtlijnen kunt genieten van een fijne kroegervaring. Zo staat er bij Bar Le Clochard een frikandellen bingo op het programma en komt Joeri Plaizier langs bij de Live.

#5: Bierproeverijen

Ook staan er dit weekend een aantal bierproeverijen op het programma. Zo kun je bij Stadsbrouwerij013 genieten van een open proeverij en komt Brouwerij De Molen lekkere biertjes laten proeven bij Café de Troubadour.

#6: Brew & Stew bij De Vos en De Craen

Leuk! Bij De Vos en De Craen aan het Piusplein gaan ze dit weekend koken met verschillende bieren. Je kunt drie verschillende stoofpotjes die gemaakt zijn met verschillende bieren proeven. Er wordt een proefplankje met bijpassende bieren bij geserveerd.

Meer tips

Benieuwd wat er allemaal nog meer te doen is in Tilburg dit weekend? En het programma van de komende weken bijvoorbeeld? Check dan snel onze uit-agenda voor een overzicht van alles wat er leeft en speelt in Tilburg komende tijd.
Delen
Nieuwsbrief
Delen