4 pleinen, 50 attracties, nostalgische kermis en gratis entree: tóch een kermis in Tilburg dit jaar

Een Tilburgse kermis zoals we die gewend zijn, dat zit er niet in. En dus wordt het dit jaar geen kilometers lang kermislint, maar zo'n vijftig verschillende attracties op drie verschillende pleinen: een Vakantiekermis. Dat meldt het Brabants Dagblad. Zo komt er een nostalgische kermis op het Koningsplein en worden het Besterdplein en een deel van de Schouwburgring afgezet voor verschillende attracties. Eén van die attracties, een reuzenrad, blijft maar liefst twee maanden staan op de Spoorlaan. De rest van deze Vakantiekermis duurt - zoals we gewend zijn - tien dagen en start op vrijdag 17 juli 2020.

Gratis entree

De gemeente gaat geen entree vragen voor de kermis. Er komen wel gastheren en -vrouwen aan de poort te staan die ervoor zorgen dat de kermispleinen veilig te bezoeken zijn. Uiteraard worden de richtlijnen van het RIVM strikt nageleefd en geldt nog steeds de anderhalve meter afstand tussen bezoekers.

Samenwerkingen met lokale ondernemers

De komende tijd moet er steeds meer bekend worden over de Tilburgse kermis. Zo is het de bedoeling dat lokale ondernemers in de binnenstad ook een rol krijgen binnen de kermis. Daar wordt momenteel nog hard aan gewerkt. Houd onze sociale media in de gaten voor de laatste nieuwtjes over de kermis.

Delen
Nieuwsbrief
Delen