11 leuke uittips in Tilburg dit weekend

Wil jij niets missen in Tilburg dit weekend? Lees dan snel verder voor de leukste uittips op 23, 24 en 25 februari 2018. We hebben ook deze week weer een handig overzicht met een aantal toppers voor je gemaakt. 

Vrijdag 23 februari 2018

Tilburg Trappers - ESC Wohnbau Moskitos Essen

Om 20:00 uur van te puck in het IJssportcentrum. Tilburg Trappers maakt zich op de play-off fase van de Oberliga maar ze mogen eerst in de Meisterrunde nog aantreden tegen Essen.

Dr. Lektroluv presents Elektrik World in 013

Van België tot Brazilië en van Tilburg tot Tokyo. Al 15 jaar lang is Dr. Lektroluv een van de frontrunners van de electro-movement. Elektro liefhebbers mogen dit feestje in de Jupiler Zaal van 013 niet missen.

Kweektuin met Lycklama & Friends bij BANK15

Vrijdag 23 februari een speciale editie: Kweektuin Lycklama & friends! Met Kweektuin ondersteunt BANK15 de nieuwe generatie makers. Muzikaal talent en vernieuwende initiatieven kunnen op deze avond hun potentie verder laten groeien.

Zaterdag 24 februari 2018

Opening vernieuwde dierenafdeling bij Groenrijk Tilburg

Tijdens de feestelijke openingsdag, op zaterdag 24 februari, zijn er tal van activiteiten voor kleine en grote dierenliefhebbers. Ga bijvoorbeeld op de foto met je huisdier, vraag advies aan de dierenarts of laat je schminken als je favoriete dier. Ook kun je gratis je hond komen wassen.

Vintage Kilo Sale in de Hall of Fame

Met zo'n anderhalve ton aan vintage kleding kan je los gaan tussen de duizenden vintage items! Verwacht een mooie collectie aan onder andere denim, jurken, leer, truien & meer.

Tweedehands spulletjes shoppen bij Vincentshop

Een mooie collectie tweedehandsspullen in goede staat worden hier aangeboden. Denk aan: kleding, tassen, schoenen, curiosa, je kunt het zo gek niet bedenken. Iedereen is welkom!

Maak je eigen uitvinding bij Ontdekstation 013

De NWE Vorst en Ontdekstation 013 organiseren rondom voorstelling 'Uitvinders' een uitvinderswedstrijd voor kinderen vanaf 7 jaar, waarbij zij hun eigen uitvinding mogen maken.

Zondag 25 februari 2018

Kleintje Hollands Soundmix bij de Druiventros

Op zondag 25 februari en zondag 4 maart worden bij Hotel de Druiventros de voorrondes gehouden voor de Kleintje Hollands Soundmix en Playback wedstrijd 2018.

Willem II - Roda JC in het Koning Willem II Stadion

Een hele belangrijke wedstrijd in de strijd om lijfsbehoud voor de Tricolores. Er zijn nog een aantal kaarten te krijgen. De wedstrijd begint om 14:30 uur in het Koning Willem II Stadion.

Boekpresentatie Frank van Pamelen bij Gianotten Mutsaers

Het belooft een informele, informatieve, ietwat cryptische maar vooral feestelijke middag te worden. Je bent van harte welkom!

Hiphopavond Pastels bij Café Smederij

Ze rollen de avond in met de meest funky disco tunes, hierna glijden ze verder naar R&B, hip hop. Op tijd naar bed gaan voor school of je werk is geen reden om afwezig te zijn! Pastels start om 18:00 uur en eindigt om 00:00 uur.

Heb je nog tips?

Zijn wij jouw perfecte uittips vergeten? Help je medemens en laat het achter in de reacties! Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check ook eens de uitagenda van Tilburg.com.
Delen
Nieuwsbrief
Delen