YoungCapital

Ben je net afgestudeerd en op zoek naar een fulltime- of parttimebaan? Of ben je nog aan het studeren en kan je wel wat extra geld gebruiken door het vinden van een leuk bijbaantje?

Het uitzendbureau YoungCapital in Tilburg kan jou in beide gevallen helpen. Een leuke baan vinden in Tilburg is nog nooit zo makkelijk geweest. Zij helpen jou graag op weg!

Wat voor vacatures hebben ze?

Het uitzendbureau in Tilburg heeft veel vacatures voor jou in de aanbieding. Ben jij een starter en wil jij graag een fulltime baan vinden in de financiële sector? Of ben jij een goede klantenadviseur en wil jij parttime aan de slag? Dat is geen enkel probleem. YoungCapital neemt al jou wensen serieus. Schrijf je dus snel online in, zodat je kunt reageren op de baan die het beste bij jou past.

Makkelijk te bereiken uitzendbureau in Tilburg

Wil je graag een bezoekje brengen aan dit uitzendbureau in Tilburg? Dat kan! Het uitzendbureau is makkelijk te bereiken. Vanaf het station hoef je maar een klein stukje te lopen. Je vindt het pand aan de rechterkant naast een juwelier. Het kantoor zit middenin het winkelgebied van Tilburg. Dus mocht je na je sollicitatiegesprek even stoom willen afblazen? Je kunt gerust even shoppen in de leuke winkelstraten van Tilburg.

Delen

YoungCapital

Locatie

Stadhuisplein 344
5038 TH Tilburg

 Toon op kaart

Openingstijden

Maandag 8:00-17:30
Dinsdag 8:00-17:30
Woensdag 8:00-17:30
Donderdag 8:00-17:30
Vrijdag 8:00-17:30
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

www.youngcapital.nl
tilburg@youngcapital.nl
013-4648200

Delen