Theaters Tilburg

Tilburg, ook wel 'Dansstad' van het Zuiden en stad van muzikaal talent. Met onder andere de Rockacademie, musicalopleiding en dans- en toneelopleidingen heeft Tilburg veel podia nodig. Wat een geluk dat Tilburg zowel grote als kleine podia heeft, niet alleen geschikt voor talent uit de stad zelf, maar ook voor nationaal en internationaal talent.

Theaters Tilburg bestaat uit de Schouwburg, Concertzaal, Studio en Filmfoyer Tilburg. Een culturele onderneming met een breed scala aan podiumkunsten en film. Kwaliteit en service staan voorop. Theaters Tilburg biedt een totaalaanbod dat blijft verrassen. De eigen programmering bestaat uit ruim 750 films en 350 voorstellingen en concerten. Daarnaast is Theaters Tilburg ook een podium voor uitvoeringen van amateurgezelschappen uit de regio.

Zin in een theater bezoek? Bekijk Theaters Tilburg voor informatie over de programmering. Parkeren is mogelijk in de garages L Bouwmeesterplein of Koningsplein.

Theaters Tilburg

Louis Bouwmeesterplein 1