Stadsbos013

Stadsbos013 is een uitgestrekt natuurgebied aan de rand van Tilburg, op fietsafstand van het centrum. Een aantal delen zijn bekend, zoals de Oude Warande en het Wandelbos, maar Stadsbos013 is tien keer groter dan dat. Ontdek ook de andere gebieden in Stadsbos013, met stuk voor stuk hun eigen karakter: heide, drassige poelen, akkers, bossen en alles er tussenin.

Ga op pad met één van de zes unieke wandelroutes, spring op de fiets of doorkruis Stadsbos013 in hoog tempo op de MTB route van ruim 18 km. Leef je uit op het Disc Golf parcours, komt tot rust bij het Tilia Labyrint of plof neer op één van de vele terrasjes. De grote variëteit aan natuur en vele belevingen maken Stadsbos013 aantrekkelijk voor iedereen, jong en oud. Ga naar stadsbos013.nl en ontdekt wat dit gebied allemaal voor jou in petto heeft.

Het Stadsbos is ruim 2.500 voetbalvelden groot. Het gebied beslaat niet alleen het Wandelbos en de Warande maar ook de gebieden als Witbrant, de Blaak, golfterrein Prise d'eau en Cultuurlandschap 'klein' Tilburg. Kortom bijna te groot om op noemen. Neem eens een kijkje op de website van Stadsbos013 om te zien hoe groot het gebied werkelijk is.

Omdat het gebied zo groot is, zijn er ook ontelbaar veel bezienswaardigheden te vinden. In het gebied zijn verschillende horecagelegenheden gevestigd waaronder, Uitspanning De Zeven Geitjes, Grotto en Auberge Du Bonheur. Maar de natuur alleen is natuurlijk al een bezienswaardigheid opzich.

Kijk snel voor meer informatie op onze website. Of neem een kijkje op de website van Stadsbos013

Delen

Stadsbos013

Locatie


 Toon op kaart

Contact

www.stadsbos013.nl

Delen