Sportcomplex T-Kwadraat

Heb jij energie teveel? Sta jij het liefst de hele dag te stuiteren en te springen? Dan hoeven we jou niet uit te leggen wat je allemaal kunt doen bij het T-Kwadraat.

Aan alle anderen vertellen we graag dat T-kwadraat een sportcomplex is waar je kunt squashen, judoën, dansen, badmintonnen, hockeyen en meer. Veel scholen en verenigingen sporten in dit complex. Daarnaast kun je er fitnessen op abonnement.

Veel sporten worden beoefend in team- of clubverband, maar je kunt als individu ook zelf een squashbaan huren. En als je het groter wil aanpakken of als personal trainer of sportdocent aan de slag wil, dan kun je de sportzaal en danszaal huren.

Het T-Kwadraat is tevens de ingang van de Ireen Wüst IJsbaan, waar je ’s winters kunt langebaanschaatsen, kunstschaatsen of ijshockeyen en in de zomer terecht kunt om te skeeleren. Verder zit klimcentrum Neoliet, Kinderstad en het Sport Medisch Centrum (SMC) gevestigd in het T-Kwadraat.

Tip: Ga eens een kijkje nemen! De meeste sportclubs en verenigingen bieden proeflessen aan om zo kennis te maken met een nieuwe manier van gezond en actief bezig zijn.

Sportcomplex T-Kwadraat

Olympiaplein 382