Schouwburg Concertzaal Tilburg

Tilburg, ook wel 'Dansstad' van het Zuiden en stad van muzikaal talent. Met onder andere de Rockacademie, musicalopleiding en dans- en toneelopleidingen heeft Tilburg veel podia nodig. Wat een geluk dat Tilburg zowel grote als kleine podia heeft, niet alleen geschikt voor talent uit de stad zelf, maar ook voor nationaal en internationaal talent.

Schouwburg Concertzaal Tilburg (voorheen Theaters Tilburg) bestaat uit een schouwburg, concertzaal en studio en biedt daarmee een breed programma voor een breed publiek. Elk jaar programmeert het theater ruim 350 voorstellingen in verschillende genres, van cabaret, klassiek en jeugd & familie. Laat je inspireren door vernieuwende voorstellingen en concerten. Geniet van de mooiste klassiekers, originele makers en verhalen die raken. Daarnaast is er een eigen jongere community van de schouwburg, T*Agency: open-minded, met een eigen kijk op cultuur en bijpassende theater- en evenementen.

Zin in een theaterbezoek? Door de gunstige ligging in de binnenstad van Tilburg ben je er zo! Bekijk Schouwburg Concertzaal Tilburg voor informatie over de programmering. Parkeren is mogelijk in de garages Louis Bouwmeesterplein of Koningsplein.

Delen

Schouwburg Concertzaal Tilburg

Locatie

Louis Bouwmeesterplein 1
5038 TN Tilburg

 Toon op kaart

Contact

www.schouwburgconcertzaaltilburg.nl
ticketservice@schouwburgconcertzaaltilburg.nl info@schouwburgconcertzaaltilburg.nl
013 54 32 220

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Pinnen mogelijk
  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
Delen