Qlubhouse Tilburg

Qlubhouse 
Een plek waar creatieve dealmakers, business partners en jonge talenten samenkomen. Een plek die inspireert, verrast en zakendoen mogelijk maakt. Een plek waar iedereen iets voor elkaar kan betekenen. Qlubhouse is gerealiseerd voor brainstormen, sparren, netwerken, deals sluiten, trainingen, (kook)workshops, teambuilding, presentaties, productlanceringen, workouts… you name it! 

Flexwerken bij Qlubhouse 
Ben je toevallig op zoek naar een plek om te flexwerken, of een representatieve locatie om een klant te ontvangen, dan kan je terecht bij Qlubhouse. Het pand kent verschillende vergader-/studieplekken waar jij de hele dag kan vertoeven. Een plek reserveren kan online of door contact op te nemen met de receptie van Qlubhouse.
 
Plan je meeting of event bij Qlubhouse 
Wil je een event organiseren? Ook dan kun je terecht bij dit unieke Tilburgse concept. Qlubhouse verzorgt met plezier een op maat gemaakt evenement. Een dag die niet alleen in het teken staat van zakendoen, maar ook van verrassende hapjes, een gezellige borrel, complete diners en proeverijen.

Bar

Zin een drankje, net buiten het centrum? Bij Qlubhouse ben je van harte welkom voor een koffie, thee, frisdrank of een zelfgemaakte smoothie!
 
Qlubhouse restaurant hosted by Vittore C  
VITTORE C. is een extern horeca bedrijf wat gevestigd is in Qlubhouse Tilburg. Ze zijn de enige Carpacciobar in heel Nederland! Je hebt er op dit moment de keuze uit 8 verschillende soorten carpaccio met vlees,vis,groente, kaas en zelfs desserts. Bekijk de website voor de verschillende openingstijden.

Naast dat VITTORE C. heerlijk kookt in Qlubhouse, is het ook mogelijk om de keuken te huren, om bijvoorbeeld een kookworkshop te organiseren. Qlubhouse beschikt over een grote professionele keuken waar met gemak voor 250 personen gekookt kan worden.

Delen

Qlubhouse Tilburg

Locatie

Tivolistraat 6
5017 HP Tilburg

 Toon op kaart

Openingstijden

Maandag 8:30-17:00
Dinsdag 8:30-17:00
Woensdag 8:30-17:00
Donderdag 8:30-17:00
Vrijdag 8:30-17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contact

www.qlubhousetilburg.com
info@qlubhousetilburg.com
013-4582892

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Rolstoelvriendelijk
  • Wifi
Delen