Minicamping De Stamhoeve

De Stamhoeve ligt op een prachtige locatie op het platteland van provincie Noord-Brabant tussen Tilburg en Den Bosch in. Deze mooie ligging zorgt ervoor dat je in de omgeving heerlijk kunt wandelen en fietsen.

De camping ligt achter de boerderij en heeft ruime kampeerplaatsen. Deze camping is dus ideaal voor mensen die houden van rust en die genieten van natuur. Ook kunnen jonge gezinnen hier goed terecht.

Ook zijn er natuurlijk vele faciliteiten aanwezig op de camping. Op de staanplaatsen heb je een prachtig uitzicht over de weide, je hebt elektriciteit aansluiting, drinkwater, een tv-aansluiting en WIFI. Daarnaast kun je op de camping ook gebruik maken van verwarmd sanitair in een apart toiletgebouw. In het toiletgebouw vindt je 3 toiletten, meerdere wastafels en 3 familiedouches, waarvan er 1 geschikt is voor mindervaliden. Voor de chemische toiletten is er een aparte stortplaats aanwezig.

Op de camping is er ook een leuke speeltuin met schommels, glijbaan, klimtoestel, trampoline en een zandbak met schepjes en emmertjes. Er zijn ook skelters traptractors en loopauto's waarmee kinderen zich prima kunnen vermaken.

Parkeren

Het kampeerterrein is autovrij. Er zijn parkeerplaatsen waar jij jouw auto veilig kan stellen. Er is wel een fietsenstalling aanwezig met oplaadpunt voor elektrische fietsen. 

Huisdieren

Huisidieren zijn toegestaan mits zij ten alle tijden zijn aangelijnd. Er mogen maximaal 2 huisdieren per staanplek aanwezig zijn. In de Loonse en Drunense Duinen is er een hondenloslooproute waar je heerlijk met je hond kan ravotten.

Kijk voor meer informatie over de camping en tarieven op de website van Minicamping De Stamhoeve.

Delen

Minicamping De Stamhoeve

Locatie

Oude Bosschebaan 23
5074 RC Biezenmortel (NB)

 Toon op kaart

Contact

www.stamhoeve.nl
info@stamhoeve.nl
06 26134119

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk
  • Parkeermogelijkheid
  • Wifi
Delen