Nieuw!

Mini-Camping Petit013 in Stadsbos013

Petit013 is een luxe mini-camping, midden in het Hart van Brabant. De camping is gelegen tussen Breda en Tilburg en ligt in Natuurgebied Stadsbos013. Gastvrijheid, Brabantse gezelligheid en comfort is waar het hier om draait. De camping is opgericht in 2018 en duurzaamheid staat bij de initiatiefnemers centraal. Benieuwd naar de voorzieningen en bezienswaardigsheden in- en op de camping? Lees dan gauw verder.

Voorzieningen

In totaal heeft de camping 14 kampeerplaatsen. Alle kampeerplaatsen zijn voorzien van een eigen elektra, water-en afvoeraansluiting. Ook beschikken een aantal plaatsen over eigen verwarmde afsluitbare toiletten, douches en wastafels. Deze voorzieningen zijn hypermodern en duurzaam aangelegd. Daarnaast beschikt de camping ook over gratis wifi en een fietsverhuur. U kunt uw campeerverblijf ook combineren met een dagje golf bij het naast gelegen Prise d'eau.

Hart van Brabant

In de omgeving bevinden zich tal van activiteiten en bezienswaardigheden zoals de Loonse en Drunense duinen, Fietsroute Bels Lijntje en de Efteling. Meer informatie over de activiteiten en bezienswaardigheden kunt u vinden op de website van Petit013 maar ook op onze eigen website.

Ben u geïnteresseerd in de tarieven? Kijk dan op de website van Petit013.

Delen

Mini-Camping Petit013 in Stadsbos013

Locatie

Oude Lijn 5
5032 PC, Tilburg

 Toon op kaart

Openingstijden

Contact

www.petit013.nl
info@petit013.nl
06-19800444

Faciliteiten

  • Gratis parkeren
  • Pinnen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
  • Wifi
Delen