Kids

Kampeerboerderij De Zandkant

Aan de rand van Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, een uniek natuurgebied in het midden van Noord-Brabant, ligt Boerderij en Camping De Zandkant.

De Zandkant bestaat uit de boerderij zelf, een camping met 25 staanplaatsen en een paardenpension. Op het erf hebben is er ook nog een kampeerbungalow en een groepsaccommodatie. Het is een perfecte uitvalsbasis om het prachtige gebied te voet, per fiets of te paard te verkennen.

Bezoek vanuit De Zandkant Tilburgse binnenstad om te winkelen of een terrasje te  pikken. Ga naar het museum De Pont, Textielmuseum of Natuurmuseum Brabant. Ook recreatieparken, zoals De Efteling en de Beekse Bergen liggen op een steenworp afstand.

Iedereen die houdt van kleinschalig kamperen in het groen zal het bij De Zandkant naar zijn zin hebben. Met de paarden en koeien in de wei en reetjes aan de bosrand beleef je een op-en-top natuurlijke vakantie. Kinderen kunnen naar hartenlust spelen op het grote kampeerveld en meekijken met boer Jan terwijl hij de paarden en de prachtige Blonde d’Aquitaine koeien verzorgt. Uiteraard mogen de kalfjes en geitjes geaaid worden. Ruitergasten kunnen hun paard laten logeren in de stal of in de wei.

Kom slapen bij Kampeerboerderij De Zandkant en geniet van een aangenaam verblijf op het gastvrije, Brabantse platteland.

Delen

Kampeerboerderij De Zandkant

Locatie

Oude Bosschbaan 14
5074 RD Biezenmortel

 Toon op kaart

Contact

www.zandkant.nl
info@zandkant.nl
013 511 1545

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen