Nieuw!

Hostel Roots

In april 2017 is hostel Roots geopend in het centrum van Tilburg.

Hostel Roots is ideaal voor festivalbezoekers, stelletjes, gezinnen, bedrijfsuitje, sportteams, studenten en vriendengroepen en een zeer goed alternatief voor een overnachting in een hotel of Bed & Breakfast. Overnacht bijvoorbeeld in een van de Tilburgse themakamers, een luxe prive kamer met eigen voorzieningen of een gedeelde kamer. Voor iedereen hebben ze wel wat! 

Het pand waar hostel Roots in is gevestigd, is een prachtig rijksmonument en ligt op steenworp afstand van het Centraal Station en het Dwaalgebied. Het hostel heeft een eigen parkeerplaats, een knusse basement bar, een sfeervolle living met vleugel, poolbiljart in het atrium en een zonnig terras. Al deze extraatjes zorgen samen voor een verrassend, comfortabel verblijf. 

Hostel Roots beschikt ook over de Tiny Houses in de Spoorzone, dit is 7 minuten lopen van het hostel. Dit zijn duurzame hotelkamers die werkelijk van alle gemakken zijn voorzien. Je hebt een badkamer, keukentje, bed, veel opbergruimte, Nespresso koffiemachine en balkon met uitzicht over de Spoorzone. Een verblijf in deze accomodatie is een verantwoorde keuze, omdat het gebouw gas- en CO₂-loos is en circulair 90% van de gebruikte materialen is geschikt voor hergebruik.

Een overnachting het Tiny House komt ook nog eens met veel extra's, speciaal aangeboden door ondernemers uit de 'Spoorzone'. Kijk voor meer informatie op de website van hostel Roots. 

 

 

Delen

Hostel Roots

Locatie

Stationsstraat 41
5038 EC Tilburg

 Toon op kaart

Contact

www.hostelroots.nl
info@hostelroots.nl
06-52308518

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen