Nieuw!

Hoeve Coudewater

Wat is er nou leuker dan een dagje Tilburg? Een heel weekend of een hele week natuurlijk! Verleng je verblijf in Tilburg met een overnachting in een van de bijzondere, mooie, kleinschalige, gezellige of luxe verblijfsaccommodaties. Er zijn verschillende hotels, Bed & Breakfast, pensions, campings en recreatieparken in de directe omgeving van Tilburg waarmee je je verblijf aan de stad compleet maakt!

Hoeve Coudewater
Hoeve Coudewater is een zeer ruime eigentijdse vakantiewoning met privé-ingang en is onlangs gerenoveerd in een deel van een langgevelboerderij, waar ooit de koeienstal en hooizolder was. De boerderij is een zogenaamde wederopbouwboerderij uit 1950.
De woonruimte beschikt op de begane grond over een entree, een volledig ingerichte keuken, een eethoek en een zithoek met uitzicht op de koeienweide. Daarnaast zijn er in eigen tuin twee afzonderlijke terrassen. Op de bovenverdieping bevindt zich de badkamer en de zeer grote slaapkamer met "walk-in closet". Tegenover de hoeve stap je zo in het nationaal park Loonse en Drunense Duinen of het Hengstven. Hoeve Coudewater ligt op 15 km afstand van Tilburg.

Delen

Hoeve Coudewater

Locatie

Oude Bosschebaan 16
5074 RD Biezenmortel

Openingstijden

Contact

adrirobben16@gmail.com
0625230485

Delen