Groepsaccommodatie Beukenhof

In het hart van het Brabantse land aan de rand van de Loonse en Drunense duinen ligt Groepsaccommodatie Beukenhof, gevestigd in het oude Capucijnenklooster. Een prachtige locatie om een nachtje door te brengen.

Vanuit het vroegere Capucijenenklooster is een ideale plek ontstaan voor verzorgde groepsvakanties, feesten en andere evenementen. De gemoderniseerde accommodatie beschikt over meerdere compartimenten, zodat groepen van 12 tot wel 250 personen er onderdak kunnen vinden. De prachtige tuin is een oase van rust. Geniet van de rust, ruimte en gastvrijheid van het Brabantse Land. 

Historie Capucijnenklooster
Het voormalig Capucijnenklooster werd gebouwd in 1919-1920. Het gebouw is gebouwd in de vorm van een acht waardoor het dus beschikt over 2 binnentuinen. Een binnentuin was in gebruik als recreatieruimte en de andere was het kerkhof van de kloosterlingen. Door de intocht van de paters, fraters en broeders in 1921 kwam er een universiteit voor filosofie en theologie in Biezenmortel. Het complex werd in 1967 verkocht aan de zusters Franciscanessen van Etten-Leur die het gebouw de huidige naam gaven. Het klooster werd in 1994 verkocht omdat de zusters weer naar Etten-Leur zijn vertrokken. Vandaag de dag heet het nog steeds Beukenhof en doet de locatie dienst als groepsaccommodatie.

Delen

Groepsaccommodatie Beukenhof

Locatie

Capucijnenstraat 46
5074 PJ Biezenmortel

 Toon op kaart

Contact

www.denieuweklasse.nl
info@beukenhof.nl
013-5112499

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Groepen mogelijk
  • Wifi
Delen