BRAMS Gourmet Frites

Als je van het Heuvelplein de Heuvelstraat in loopt, zie je meteen aan de rechterkant BRAM'S. Hier kun je terecht voor een frietje, met één van hun unieke 'stoofs' die ontwikkeld zijn door het culinaire team van Herman den Blijker.

BRAM'S

De basis voor BRAM'S werd gelegd in 1967, toen Bram Ladage op de markt in Rotterdam begon met het verkopen van verse frites. Zijn frieten werden meteen groot succes. Het geheim: hij gebruikt alleen de beste aardappelen, die met de hand worden gesneden en gebakken in zuivere plantaardige olie. Het vakmanschap en kennis die Bram door de jaren heen verwierf en verfijnde, werden van generatie op generatie doorgegeven. Nu is er een nieuw concept: BRAM'S. Het motto: "Lekker groot, vers en knapperig"

bram's

Frieten en stoofs

De verse frieten vormen het hart van BRAM'S. Deze worden altijd zorgvuldig gesneden, tot in detail en perfectie bereid en geserveerd met 100% passie en liefde. Ze zijn echt gepassioneerd over hun frieten en willen dat elk frietje ook echt perfect is. Hun doel is dat je als klant bij elk bezoek een unieke ervaring beleeft die je niet zal vergeten. De aardappels zijn afkomstig van lokale boeren die ze met dezelfde toewijding behandelen als ze dat bij BRAM'S doen. Het schilletje blijft aan de frieten zitten, want dit geeft ze net wat meer 'karakter'. Een combinatie van passie, vakmanschap, gezond verstand en een vleugje zeezout om het af te maken, daarmee willen ze jou de beste, knapperigste en de meest onvergetelijke frieten ter wereld serveren. Omdat BRAM'S gelooft dat goede frieten veel te lekker zijn om te worden gegeten als snack of als bijproduct, introduceren zij hun unieke 'stoofs'. Deze zijn ontwikkeld samen het met culinaire team van Herman den Blijker. Top je frietje af met Captain's Beef, Pulled Pork, Asian Chicken, Pumpkin Veal of voor de vegetariërs: Veggie Mushroom.

Kijk voor meer informatie op de website.

bram's gourmet

Delen

BRAMS Gourmet Frites

Locatie

Heuvelstraat 1
5038 AA Tilburg

 Toon op kaart

Openingstijden

Maandag 11:30-20:30
Dinsdag 11:30-20:30
Woensdag 11:30-20:30
Donderdag 11:30-21:00
Vrijdag 11:30-20:30
Zaterdag 11:30-20:30
Zondag 11:30-20:30

Contact

bramsfrites.nl
info@bramsfrites.com
013-3030037

Delen