B&B ’t Stadshuys

’t Stadshuys ligt in het centrum van Tilburg, in het prachtige Dwaalgebied.  't Stadshuys is een benedenwoning van een 120 jaar oud hoekhuis. De woning is voorheen een slagerij geweest, er hebben verschillende restaurants in gezeten en is vervolgens een showroom voor een licht-adviesburo geweest. De mooie verlichting vind je nog terug in het pand.

't Stadshuys is nu omgetoverd tot een overnachtingsplek; een mooie uitvalsbasis om het bruisende Tilburg te ontdekken. 

De ingang ligt aan de Tuinstraat 55. Een levendige straat met voornamelijk fietsverkeer en waar ook ’s nachts weleens een luidruchtige cafébezoeker passeert. Er is geen tuin maar wel een gevelbankje onder het keukenraam aan de zijkant van het huis, perfect plekje voor een kopje koffie.

Bij binnenkomst bevind je je meteen in de woonkamer met daarachter de keuken. Een grote tafel, comfortabele bank en televisie. De goed uitgeruste keuken heeft een bar met daarboven een gashaard. Via een deur kom je in de slaapkamer (bed 160x200) met daarachter de sfeervolle badkamer. Ook heb je de beschikking over een was-droog combinatie. 

De verhuurders van het pand wonen zelf in de bovenwoning (aparte ingang aan de achterkant van het pand). Ondanks dat het er vrijwel altijd rustig is en het zo goed mogelijk geïsoleerd is kunnen geluiden, zoals voetstappen, weleens hoorbaar zijn. 

In de directe omgeving zijn er genoeg mogelijkheden voor ontbijt, lunch, diner. Ook zijn er genoeg gezellige barretjes in de buurt. Voor alles wat het centrum en de omgeving van Tilburg te bieden heeft: er liggen folders in het huis en je kunt natuurlijk terecht bij het VVV kantoor.

Prijzen

De onderstaande prijzen zijn incl. 9% BTW en exclusief schoonmaakkosten. Indien er regelmatig een schoonmaak is gewenst kunnen we hier ook zorg voor dragen.

  • Prijs per nacht: €105,00
  • Prijs per week: €650,00
  • Prijs per maand: €2.250,00
  • Prijs schoonmaak: €50,00

Delen

B&B ’t Stadshuys

Locatie

Tuinstraat 55
5038 DA Tiburg

Contact

stadshuystilburg@gmail.com
+31 (0)6 10176276

Delen