B&B Moerenburg

Op zoek naar een bijzondere overnachting in een kleinschalig en uniek verblijf met persoonlijke service? Dat vind je terug in de charme van een B&B, ook wel bekend als Bed and Breakfast. Je leert je bestemming kennen als een echte local en ervaart het gevoel van thuiskomen, met ontbijtje en al!

B&B MoerEnBurg
B&B MoerEnBurg ligt net buiten de stad Tilburg, in het natuurgebied Moerenburg. Je stapt of fietst vanuit de deur zo de natuur in, weilanden, bossen en vennen. Liever de gezellige drukte van de stad opzoeken? Dan ben je na een fijne wandeling van een kleine 20 minuten langs het Piushavengebied zo in de stad.

Gastenverblijf B&B MoerEnBurg is gevestigd in het bijgebouw van een woning. Er is een groot gastenverblijf bestaande uit een benedenverdieping, een trap en een bovenverdieping met een vide. Voor maximaal 6 personen is er slaapruimte, douche, toilet en eigen parkeerplek. B&B MoerEnBurg is een rook- en huisdiervrije B&B. Tijdstip van het ontbijt is tussen 07.30 en 08.30u of in overleg. Aankomst kan tussen 16.30 en 20.00u of in overleg. Vertrek graag na ontbijt en voor 10.00u of in overleg.

Delen

B&B Moerenburg

Locatie

Oisterwijksebaan 11
5018 TG Tilburg

 Toon op kaart

Contact

www.bnbmoerenburg.nl
ingrid@bnbmoerenburg.nl
06-15300133

Faciliteiten

  • Parkeermogelijkheid
Delen