B&B Een der Koningshoeven

Ben jij op zoek naar een Bed and Breakfast in een rustige en natuurrijke omgeving? Dan is B&B Een der Koningshoeven echt iets voor jou! Gelegen binnen het Nationale landschap "Het Groene Woud" kun je genieten van mooie bossen, en uitgestrekte velden.

Deze woonboerderij behoorde tot een cluster van vijf hoeven en een schaapskooi die Koning Willem II in 1832 stichtte. In de loop van tijd zijn de meeste hoeve overgenomen door de Cistercienzer Orde, beter bekend als de trappisten. Deze hoeve is nu een prachtige woonboerderij waar je heerlijk kunt overnachten.

Omdat deze prachtige hoeve gelegen is in Het Groene Woud kun je genieten van onder andere De Oisterwijkse Bossen en Vennen, Moerenburg, Nationaal park de Loonse en Drunense Duinen, Nationaal Park de Biesbosch, en nog veel meer! Het centrum van Tilburg is bereikbaar te voet, met de fiets, met de auto en zelfs het openbaar vervoer. In de omgeving van de hoeve liggen ook verschillende restaurants waar je heerlijk kunt genieten.

Op slechts 400 meter afstand ligt het Trappistenklooster van La Trappe, waar échte monniken écht Trappisten bier brouwen. Hier kun je genieten van een rondleiding door de brouwerij en klooster, en smikkelen van een heerlijke lunch.

Deze B&B beschikt over verschillende faciliteiten:

  • Douche en WC
  • Eigen keuken
  • Eigen entree
  • TV/ radio/ CD/ DVD
  • Draadloss internet
  • Tuin terras

Het appartment beschikt dus over een aparte keuken waar het ontbijt zal worden klaargezet. In overleg met de B&B is een lunch of diner ook mogelijk.

Voor meer informatie over prijzen en voorzieningen klik hier.

Delen

B&B Een der Koningshoeven

Locatie

Torentjeshoeve 7
5018 TL Tilburg

 Toon op kaart

Contact

eenderkoningshoeven.nl
info@eenderkoningshoeven.nl
06- 47845299 of 06- 44914522

Delen