B&B Achterom

B&B Achterom is kleinschalig en bestaat uit een luxe en geheel zelfstandig appartement geschikt voor twee personen.

Het appartement
Het appartement heeft een eigen woonkamer met een volwaardige open keuken, een aparte slaapkamer met airco, een eigen toilet en een inloopdouche. Het appartement is tevens voorzien van vloerverwarming. Buiten is er een eigen terras met afsluitbare fietsenstalling. Voor de B&B ligt een rustiek weitje met een eigen zitje onder beukenbomen.

Ligging
De B&B is uniek gelegen midden in de natuur aan de rand van de Loonse en Drunense Duinen maar tevens op loopafstand van het centrum van het dorpje Loon op Zand en op slechts 7 km afstand van het centrum van Tilburg, Ook dat is makkelijk met openbaar vervoer vanuit Loon op Zand te bereiken. Zowel mensen op zakenreis als rustzoekers komen in deze B&B aan hun trekken. Maar ook voor mensen die zich actief willen bezig houden zijn er tal van mogelijkheden, zoals wandelen en fietsen op de vele wandel- en fietspaden (daarnaast ligt de MTB-route op 300 m. afstand), paardrijden en golfen.

Prijs
De prijs is €80,- voor twee personen inclusief ontbijt (€65,- exclusief ontbijt). Voor één persoon €65,- inclusief ontbijt (€57,50 exclusief ontbijt). Bij meerdere nachten wordt er een korting gegeven.

 
 

Delen

B&B Achterom

Locatie

Land van Kleef 2
5175 BT Loon op Zand

 Toon op kaart

Contact

www.achteromloonopzand.nl
achteromloonopzand@gmail.com
06-22271335

Delen