Must see!

Arbies Beachhouse

Op deze unieke locatie, aan strandbad de Rauwbraken in Berkel-Enschot, kun je voortaan heerlijk genieten van een ware Beachclub. Beachhouse Arbies heeft zich hier sinds 2018 gevestigd en is met recht een unieke horecaspot te noemen.

Arbie's is niet alleen uniek door de ligging, maar ook door de sfeer. Zowel binnen als op het ruime terras waan je jezelf op een tropisch strand! Toffe muurschilderingen, comfortabele beach chairs, sfeervolle verlichting en exotische palmen maken het ultieme beach gevoel compleet.

Deze Beachclub is de perfecte locatie voor lunch en diner met een zomerse vibe. De keuken is zowel overdag als in de avond geopend. Je kunt hier lekker borrelen maar ook uitgebreid dineren. Daarnaast is de club ook een geschikte locatie voor particuliere- en bedrijfsfeesten.

Wil jij nou meer weten over deze té gekke locatie? Neem dan snel een kijkje op de website!

Arbies Beachhouse

Rauwbrakenweg 38