013 Poppodium

Tilburg, ook wel 'Dansstad' van het Zuiden en stad van muzikaal talent. Met onder andere de Rockacademie, musicalopleiding en dans- en toneelopleidingen heeft Tilburg veel podia nodig. Wat een geluk dat Tilburg zowel grote als kleine podia heeft, niet alleen geschikt voor talent uit de stad zelf, maar ook voor nationaal en internationaal talent. 

013 Is het grootste poppodium van Nederland, gelegen in het hart van Tilburg. Live concerten, dance- en clubavonden, non-pop programmering en er valt nog veel meer te beleven in dit poppodium. In de Main en de Jupiler Zaal kan men zowel grote als kleine events bijwonen, met alle wensen voor de moderne concertbezoeker. 013 Is echt een eyecatcher voor Tilburg, met wel meer dan honderden cd's aan de gevel is dit poppodium een echte blikvanger.

Het geluid bij concerten kan luid zijn, dit kan slecht zijn voor je oren. Neem altijd oordoppen mee! Heb je ze niet bij of heb je geen eigen oordoppen? Geen nood, ze worden ook in 013 verkocht. Zoek naar de apparaten aan de muur, ze zijn niet te missen.

Benieuwd naar de programmering van 013? Kijk dan snel hier!

Delen

013 Poppodium

Locatie

Veemarktstraat 44
5038 CV Tilburg

 Toon op kaart

Contact

www.013.nl
info@013.nl
013-4609500

Faciliteiten

  • Pinnen mogelijk
  • Rolstoelvriendelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen