Contact

Contact

Let op:

In het hele land gelden sinds donderdagmiddag 12 maart aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus. DIt betekent dat de winkel van VVV Tilburg voor bezoekers vanaf vrijdag 13 maart gesloten is. Meer info vind je hier

I.v.m. de extra richtlijnen vanuit het RIVM zijn een aantal events en bijeenkomsten afgelast. Mocht je vragen hebben hierover, vragen wij jullie om de websites van deze events en bijeenkomsten te raadplegen.

Bij VVV Tilburg kun je terecht voor tips en informatie over Tilburg. VVV Tilburg vind je in het Natuurmuseum Brabant, tegenover het Station Tilburg. Het gebouw is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Ook als bewoner en omwonende vind je bij ons inspiratie voor jouw verblijf in onze stad. Met VVV Tilburg als vertrekpunt ontdek je Tilburg in al haar vormen: kunst & cultuur, festivals & evenementen, attracties, de mooiste plekken in de natuur, winkelen, hotels en restaurants.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

 • Hoe kan ik contact opnemen met VVV Tilburg?

  Telefonisch, per mail, via social media of in de winkel. Voor onze contactgegevens klik hier.

 • Wat is VVV Tilburg?

  VVV Tilburg is het informatiepunt van Tilburg. Bij ons kun je terecht voor al je vragen over Tilburg en omgeving. Wij kunnen je alles vertellen over een dagje uit, wandel- en fietsroutes, evenementen, vervoer in en rondom Tilburg en nog veel meer! Loop eens binnen bij VVV Tilburg en maak kennis met een team enthousiaste medewerkers die je graag te woord staan en je wegwijs maken in deze verrassende stad!

 • Wat zijn de openingstijden van VVV Tilburg?

  LET OP:

  Je kunt bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht op deze tijden:

  maandag 13:00 tot 17:00 uur
  dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
  zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
  zondag gesloten

 • Kan ik een plattegrond van het centrum krijgen?

  We kunnen je een plattegrond per post sturen (alleen binnen Nederland) of je kunt een plattegrond ophalen in onze winkel.

  Wil je de plattegrond per post ontvangen? Stuur dan een e-mail naar vvv@tilburg.nl. Van maandag tot en met zaterdag kun je een plattegrond in de winkel halen. Klik hier voor onze actuele openingstijden.

 • Wanneer is het in Tilburg de koopzondag?

  In Tilburg is het elke zondag koopzondag. Uitzonderingen hierop zijn Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Overigens zijn winkels zijn niet verplicht om op zondag open te gaan. 

 • Kan ik VVV bonnen kopen in de winkel?

  Ja, VVV-cadeaubonnen zijn te koop in de winkel. Ons bezoekadres vind je onder contact.

Vervoer

Webshop

Musea

 • Hoe kom ik het snelst bij de musea?

  Te voet, met de bus of met de auto. Het is maar net vanuit welke richting je naar Tilburg komt. Kom je op het station aan, loop dan even binnen bij VVV Tilburg. Wij helpen je graag de kortste route te vinden naar een van de musea. Kom je met het openbaarvervoer? Stadsbus 5 en stadsbus 6 vertrekken vanaf station Tilburg direct naar De Pont en het TextielMuseum.

 • Welke musea zijn er te vinden in Tilburg?

  In Tilburg zijn verschillende leuke musea te vinden! Denk aan het TextielMuseum, De Pont, Natuurmuseum Brabant, Vincents Tekenlokaal en Peerke Donderspaviljoen. De musea in Tilburg zijn zeer divers en er is voor ieder wat wils! Bekijk hier alle musea in Tilburg.

Arrangementen

 • Hoe boek ik een arrangement?

  Je kunt heel makkelijk via de website een arrangement uitzoeken. Via de knop ‘arrangement boeken’ of 'offerte opvragen' kom je bij het boekingsformulier. Graag dit formulier zo volledig mogelijk invullen, verzenden en dan gaan wij aan de slag voor je! Mocht je niet kunnen kiezen of vragen hebben, dan mag je natuurlijk altijd contact opnemen met VVV Tilburg via 013-5323720 of je kunt je wensen per e-mail sturen aan vvvarrangementen@tilburg.nl. Vermeld in ieder geval altijd je persoonsgegevens, de mogelijke datum en met hoeveel personen je van plan bent te komen.

 • Kan ik een boeking van een arrangement annuleren?

  Een boeking is pas definitief als het reserveringsformulier ondertekend is ontvangen en bevestigd is door VVV Tilburg. Daarna is het alleen nog mogelijk om tegen betaling de reservering te annuleren. Zie ook de algemene voorwaarden.

  Annuleringen
  Indien een reservering door de klant ongedaan wordt gemaakt, hanteren wij de volgende kosten:
  - tot 1 maand voorafgaand aan de activiteit: €15,00 administratiekosten;
  - 1 maand tot 15 dagen voorafgaand aan de activiteit: 50% van het boekingsbedrag;
  - tot en met 15 dagen voorafgaand aan de activiteit wordt dit 100% van het boekingsbedrag.

  Annuleringen dienen schriftelijk en gedateerd te gebeuren. Daarbij is de poststempel of maildatum leidend.
  Annulering of wijzigingen kunnen leiden tot kosten. Ter beoordeling van de klant adviseren wij om zo nodig zelf een annuleringsverzekering af te sluiten.

 • Welke betaalmogelijkheden zijn er voor arrangementen?

  Wanneer je een arrangement boekt, ontvang je van ons een reserveringsformulier. Daarop staan de totale kosten van het arrangement vermeld en de bankgegevens van VVV Tilburg. Je hebt de keuze om de betaling per bank over te maken, maar je kan natuurlijk ook altijd contant of per pin aan de balie bij VVV Tilburg komen betalen. De betaling dient wel altijd 14 dagen voor aanvang van het arrangement voldaan te zijn, tenzij anders overeengekomen. Zie ook de algemene voorwaarden.

  Betaling
  Het boekingsbedrag dient uiterlijk 14 dagen voor aanvang van het arrangement in het bezit te zijn van VVV Tilburg.
  Wanneer een boeking binnen 14 dagen voorafgaand aan het arrangement plaatsvindt dient het boekingsbedrag binnen 3 werkdagen na boekingsdatum in het bezit te zijn van VVV Tilburg, tenzij schriftelijk anders overeengekomen.
  Bij het niet nakomen van de betaling worden extra kosten in rekening gebracht met een minimum van €15,00.

 • Waarom betaal ik administratiekosten?

  Administratiekosten zijn kosten die je betaalt voor de service die VVV Tilburg verleent. Dat wil zeggen; jij geeft door wat je wensen zijn met betrekking tot een arrangement en wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Voor groepen tot en met 24 personen rekenen we eenmalig €7,50 en voor groepen vanaf 25 personen rekenen we eenmalig €17,50.

Overige vragen