Contact

Contact

LET OP! In de maanden december en januari hanteren wij aangepaste openingstijden op de volgende dagen:

 • 16 december: wij sluiten om 15:30 uur i.v.m. onze jaarlijkse (online) kerstborrel 
 • 24 december: sluiten wij om 16:00 uur
 • 25 en 26 december: zijn wij gesloten vanwege de kerstdagen
 • 31 december: sluiten wij om 16:00 uur
 • 1 januari: zijn wij gesloten vanwege Nieuwjaar
 • 10 januari: zijn wij gesloten vanwege onze jaarlijkse telling

VVV Tilburg

Bij VVV Tilburg kun je terecht voor tips en informatie over Tilburg. VVV Tilburg vind je aan het Stadhuisplein 326a, naast de FEBO. Ook als bewoner en omwonende vind je bij ons inspiratie voor jouw verblijf in onze stad. Met VVV Tilburg als vertrekpunt ontdek je Tilburg in al haar vormen: kunst & cultuur, festivals & evenementen, attracties, de mooiste plekken in de natuur, winkelen, hotels en restaurants.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

 • Hoe kan ik contact opnemen met VVV Tilburg?

  Telefonisch, per mail, via social media of in de winkel. Voor onze contactgegevens klik hier.

 • Wat is VVV Tilburg?

  VVV Tilburg is het informatiepunt van Tilburg. Bij ons kun je terecht voor al je vragen over Tilburg en omgeving. Wij kunnen je alles vertellen over een dagje uit, wandel- en fietsroutes, evenementen, vervoer in en rondom Tilburg en nog veel meer! Loop eens binnen bij VVV Tilburg en maak kennis met een team enthousiaste medewerkers die je graag te woord staan en je wegwijs maken in deze verrassende stad!

 • Wat zijn de openingstijden van VVV Tilburg?

  LET OP:

  Je kunt bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht op deze tijden:

  maandag 13:00 tot 17:00 uur
  dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
  zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
  zondag gesloten

 • Kan ik een plattegrond van het centrum krijgen?

  We kunnen je een plattegrond per post sturen (alleen binnen Nederland) of je kunt een plattegrond ophalen in onze winkel.

  Wil je de plattegrond per post ontvangen? Stuur dan een e-mail naar vvv@tilburg.nl. Van maandag tot en met zaterdag kun je een plattegrond in de winkel halen. Klik hier voor onze actuele openingstijden.

 • Wanneer is het in Tilburg de koopzondag?

  In Tilburg is het elke zondag koopzondag. Uitzonderingen hierop zijn Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Overigens zijn winkels zijn niet verplicht om op zondag open te gaan. 

 • Kan ik VVV bonnen kopen in de winkel?

  Ja, VVV-cadeaubonnen zijn te koop in de winkel. Ons bezoekadres vind je onder contact.

Vervoer

 • Kan ik gebruik maken van deelvervoer in Tilburg?

  Jazeker! Tilburg heeft verschillende mogelijkheden tot deelvervoer. Je kunt gebruik maken van deelauto's bij bedrijven zoals Amber, Greenwheels, SnappCar en MyWheels. Via de laatste twee bedrijven kun je ook je eigen auto delen.

  Je kunt in Tilburg ook gebruik maken van deelfietsen. Zo zijn er op de treinstations in Tilburg (DEntraal, Reeshof en Universoteit) OV fietsen aanwezig die je met je OV chipkaart kunt gebruiken, of je kunt gebruik maken van de Hopperfiets. Kijk op de website van Hopperfiets voor meer informatie en ophaalpunten.

  Wie kent ze inmiddels niet? De groene scooters van GO Sharing. Iedereen met een geldig rijbewijs kan nu ook in Tilburg gebruik maken van de appeltjesgroene scooters. Kijk hier voor meer infomatie over het gebruik van de scooters.  

 • Waar kan ik parkeren in Tilburg?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om betaald, gratis, kort of lang te parkeren in Tilburg. Bekijk hier het volledige overzicht van parkeren in Tilburg.

 • Hoe kan ik de stad verkennen?

  Je kan de stad fietsend, lopend, varend, rijdend of steppend verkennen. Ga zelf op pad en ontdek de verrassende aspecten van Tilburg! Op een unieke manier de stad verkennen, bekijk ons arrangementenaanbod.   

 • Hoe kom ik het snelst bij de musea?

  Te voet, met de bus of met de auto. Het is maar net vanuit welke richting je naar Tilburg komt. Kom je op het station aan, loop dan even binnen bij VVV Tilburg. Wij helpen je graag de kortste route te vinden naar een van de musea. Kom je met het openbaarvervoer? Stadsbus 5 en stadsbus 6 vertrekken vanaf station Tilburg direct naar De Pont en het TextielMuseum.

 • Is VVV Tilburg bereikbaar met het openbaar vervoer?

  VVV Tilburg vind je aan het Stadhuisplein 326a. Je kunt vanaf het Centraal Station Tilburg naar ons lopen in ongeveer 15 minuten. U kunt ook de bus pakken richting centrum en vanuit daar in ongeveer 10 minuten naar ons toelopen. U stapt dan uit op halte De Heuvel en vervolgens loopt u de Heuvelstraat in. Deze volgt u tot aan de Febo waar u linksaf slaat. U loopt dan vanzelf op VVV Tilburg aan de linkerkant.

  U kunt ook de volgende websites raadplegen voor actuele info over het openbaar vervoer in en naar Tilburg:

  www.ns.nl

  www.9292.n

 • Wat is de beste manier om naar Tilburg te reizen?

  Tilburg centrum is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto heel goed te bereiken. Parkeren? Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

Webshop

Musea

 • Hoe kom ik het snelst bij de musea?

  Te voet, met de bus of met de auto. Het is maar net vanuit welke richting je naar Tilburg komt. Kom je op het station aan, loop dan even binnen bij VVV Tilburg. Wij helpen je graag de kortste route te vinden naar een van de musea. Kom je met het openbaarvervoer? Stadsbus 5 en stadsbus 6 vertrekken vanaf station Tilburg direct naar De Pont en het TextielMuseum.

 • Welke musea zijn er te vinden in Tilburg?

  In Tilburg zijn verschillende leuke musea te vinden! Denk aan het TextielMuseum, De Pont, Natuurmuseum Brabant, Vincents Tekenlokaal en Peerke Donderspaviljoen. De musea in Tilburg zijn zeer divers en er is voor ieder wat wils! 

Overige vragen