Contact

Contact

LET OP! Op de volgende dagen is onze winkel gesloten:

 • Maandag 25 december 2023: Eerste kerstdag
 • Dinsdag 26 december 2023: Tweede kerstdag

 

VVV Tilburg

Bij VVV Tilburg kun je terecht voor tips en informatie over Tilburg. VVV Tilburg vind je aan het Stadhuisplein 326a, naast de FEBO. Ook als bewoner en omwonende vind je bij ons inspiratie voor jouw verblijf in onze stad. Met VVV Tilburg als vertrekpunt ontdek je Tilburg in al haar vormen: kunst & cultuur, festivals & evenementen, attracties, de mooiste plekken in de natuur, winkelen, hotels en restaurants.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

 • Hoe kan ik contact opnemen met VVV Tilburg?

  Telefonisch via 013-5323720
  Per mail via vvv@tilburg.nl
  Social media via Facebook, Instagram en Twitter
  In de winkel aan het Stadhuisplein 326a in Tilburg

 • Wat is VVV Tilburg?

  VVV Tilburg is het informatiepunt van Tilburg. Bij ons kun je terecht voor al je vragen over Tilburg en omgeving. Wij kunnen je alles vertellen over een dagje uit, wandel- en fietsroutes, evenementen, vervoer in en rondom Tilburg en nog veel meer! Loop eens binnen bij VVV Tilburg en maak kennis met een team enthousiaste medewerkers die je graag te woord staan en je wegwijs maken in deze verrassende stad!

 • Wat zijn de openingstijden van VVV Tilburg?

  LET OP:

  Je kunt bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht op deze tijden:

  maandag 13:00 tot 17:00 uur
  dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
  zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
  zondag & feestdagen gesloten!

 • Kan ik een plattegrond van het centrum krijgen?

  Je kunt een plattegrond van de binnenstad ophalen in onze winkel.

  Van maandag tot en met zaterdag kun je een plattegrond in de winkel halen. Klik hier voor onze actuele openingstijden.

 • Wanneer is het in Tilburg de koopzondag?

  In Tilburg is het elke zondag koopzondag. Uitzonderingen hierop zijn Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Overigens zijn winkels zijn niet verplicht om op zondag open te gaan. 

 • Kan ik VVV bonnen kopen in de winkel?

  Ja, VVV-cadeaubonnen zijn te koop in de winkel. Ons bezoekadres vind je onder contact.

Vervoer

 • Kan ik een auto huren in Tilburg?

  Kan ik een auto huren in Tilburg?

  Jazeker, opzoek naar een voordelige compacte auto, een ruime station of een 9 personenbusje tijdens je verblijf in Tilburg?  Dan is Autohopper Tilburg het juiste autoverhuurbedrijf in Tilburg! Je reserveert hier makkelijk online. Liever telefonisch? kan natuurlijk ook. Indien gewenst wordt je huurauto afgeleverd bijvoorbeeld bij je hotel.

  Autohopper Tilburg
  I www.autohoppertilburg.nl
  T +31 (0)13 590 2433

 • Kan ik gebruik maken van deelvervoer in Tilburg?

  Jazeker! Tilburg heeft verschillende mogelijkheden tot deelvervoer. Je kunt gebruik maken van deelauto's bij bedrijven zoals Amber, Greenwheels, SnappCar en MyWheels. Via de laatste twee bedrijven kun je ook je eigen auto delen.

  Je kunt in Tilburg ook gebruik maken van deelfietsen. Zo zijn er op de treinstations in Tilburg (Centraal, Reeshof en Universiteit) OV fietsen aanwezig die je met je OV chipkaart kunt gebruiken, of je kunt gebruik maken van de Hopperfiets. Kijk op de website van Hopperfiets voor meer informatie en ophaalpunten.

  Wie kent ze inmiddels niet? De groene scooters van GO Sharing. Iedereen met een geldig rijbewijs kan nu ook in Tilburg gebruik maken van de appeltjesgroene scooters. Kijk hier voor meer infomatie over het gebruik van de scooters.  

 • Waar kan ik parkeren in Tilburg?

  Er zijn verschillende mogelijkheden om betaald, gratis, kort of lang te parkeren in Tilburg. Bekijk hier het volledige overzicht van parkeren in Tilburg.

 • Hoe kan ik de stad verkennen?

  Je kan de stad fietsend, lopend, varend, rijdend of steppend verkennen. Ga zelf op pad en ontdek de verrassende aspecten van Tilburg! Op een unieke manier de stad verkennen, bekijk ons arrangementenaanbod.   

 • Hoe kom ik het snelst bij de musea?

  Te voet, met de bus of met de auto. Het is maar net vanuit welke richting je naar Tilburg komt. Kom je op het station aan, loop dan even binnen bij VVV Tilburg. Wij helpen je graag de kortste route te vinden naar een van de musea. Kom je met het openbaarvervoer? Stadsbus 5 en stadsbus 6 vertrekken vanaf station Tilburg direct naar De Pont en het TextielMuseum.

 • Is VVV Tilburg bereikbaar met het openbaar vervoer?

  VVV Tilburg vind je aan het Stadhuisplein 326a. Je kunt vanaf het Centraal Station Tilburg naar ons lopen in ongeveer 10 minuten. Je kunt ook de bus pakken richting centrum en vanuit daar in ongeveer 5 minuten naar ons toelopen. Je stapt dan uit bij halte De Heuvel en vervolgens loop je de Heuvelstraat in. Deze volg je tot aan de Febo waar je linksaf slaat. VVV Tilburg bevindt zich na enkele meters aan de linkerkant.

  Je kunt ook de volgende websites raadplegen voor actuele info over het openbaar vervoer in en naar Tilburg:

  www.ns.nl

  www.9292.n

 • Wat is de beste manier om naar Tilburg te reizen?

  Tilburg centrum is zowel met het openbaar vervoer als met de fiets en auto heel goed te bereiken. Parkeren? Bekijk hier de parkeermogelijkheden.

Webshop

Musea

 • Hoe kom ik het snelst bij de musea?

  Te voet, met de bus of met de auto. Het is maar net vanuit welke richting je naar Tilburg komt. Kom je op het station aan, loop dan even binnen bij VVV Tilburg. Wij helpen je graag de kortste route te vinden naar een van de musea. Kom je met het openbaarvervoer? Stadsbus 5 en stadsbus 6 vertrekken vanaf station Tilburg direct naar De Pont en het TextielMuseum.

 • Welke musea zijn er te vinden in Tilburg?

  In Tilburg zijn verschillende leuke musea te vinden! Denk aan het TextielMuseum, De Pont, Natuurmuseum Brabant, Vincents Tekenlokaal, Peerke Donderspaviljoen, PARK, Metropolitan Museum en Kessels Museum. De musea in Tilburg zijn zeer divers en er is voor ieder wat wils! 

Overige vragen