Contact

Contact

Update Fysieke locatie VVV Tilburg:

In verband met de maatregelen rondom het Coronavirus heeft VVV Tilburg een tijdelijke nieuwe locatie! Tot 15 augustus verlenen wij service vanuit Hotel Mercure Tilburg Centrum aan de Heuvel 37.

Daarna zal VVV Tilborg doorverhuizen naar onze nieuwe pop-up locatie. Kijk hier voor meer informatie.

Bij VVV Tilburg kun je terecht voor tips en informatie over Tilburg. VVV Tilburg vind je in het Natuurmuseum Brabant, tegenover het Station Tilburg. Het gebouw is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer en met eigen vervoer. Ook als bewoner en omwonende vind je bij ons inspiratie voor jouw verblijf in onze stad. Met VVV Tilburg als vertrekpunt ontdek je Tilburg in al haar vormen: kunst & cultuur, festivals & evenementen, attracties, de mooiste plekken in de natuur, winkelen, hotels en restaurants.

Contactformulier

Veelgestelde vragen

Algemene vragen

 • Hoe kan ik contact opnemen met VVV Tilburg?

  Telefonisch, per mail, via social media of in de winkel. Voor onze contactgegevens klik hier.

 • Wat is VVV Tilburg?

  VVV Tilburg is het informatiepunt van Tilburg. Bij ons kun je terecht voor al je vragen over Tilburg en omgeving. Wij kunnen je alles vertellen over een dagje uit, wandel- en fietsroutes, evenementen, vervoer in en rondom Tilburg en nog veel meer! Loop eens binnen bij VVV Tilburg en maak kennis met een team enthousiaste medewerkers die je graag te woord staan en je wegwijs maken in deze verrassende stad!

 • Wat zijn de openingstijden van VVV Tilburg?

  LET OP:

  Je kunt bij ons van maandag tot en met zaterdag terecht op deze tijden:

  maandag 13:00 tot 17:00 uur
  dinsdag t/m vrijdag 10:00 tot 17:00 uur
  zaterdag 10:00 tot 16:00 uur
  zondag gesloten

 • Kan ik een plattegrond van het centrum krijgen?

  We kunnen je een plattegrond per post sturen (alleen binnen Nederland) of je kunt een plattegrond ophalen in onze winkel.

  Wil je de plattegrond per post ontvangen? Stuur dan een e-mail naar vvv@tilburg.nl. Van maandag tot en met zaterdag kun je een plattegrond in de winkel halen. Klik hier voor onze actuele openingstijden.

 • Wanneer is het in Tilburg de koopzondag?

  In Tilburg is het elke zondag koopzondag. Uitzonderingen hierop zijn Eerste Paasdag, Eerste Pinksterdag, Eerste Kerstdag en Nieuwjaarsdag. De winkels zijn geopend van 12:00 tot 17:00 uur. Overigens zijn winkels zijn niet verplicht om op zondag open te gaan. 

 • Kan ik VVV bonnen kopen in de winkel?

  Ja, VVV-cadeaubonnen zijn te koop in de winkel. Ons bezoekadres vind je onder contact.

Vervoer

Webshop

Musea

 • Hoe kom ik het snelst bij de musea?

  Te voet, met de bus of met de auto. Het is maar net vanuit welke richting je naar Tilburg komt. Kom je op het station aan, loop dan even binnen bij VVV Tilburg. Wij helpen je graag de kortste route te vinden naar een van de musea. Kom je met het openbaarvervoer? Stadsbus 5 en stadsbus 6 vertrekken vanaf station Tilburg direct naar De Pont en het TextielMuseum.

 • Welke musea zijn er te vinden in Tilburg?

  In Tilburg zijn verschillende leuke musea te vinden! Denk aan het TextielMuseum, De Pont, Natuurmuseum Brabant, Vincents Tekenlokaal en Peerke Donderspaviljoen. De musea in Tilburg zijn zeer divers en er is voor ieder wat wils! Bekijk hier alle musea in Tilburg.

Overige vragen