Uitjes in Tilburg

Walking Dinner Binnenstad

Walking Dinner Binnenstad

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus nemen wij tot en met 6 april geen nieuwe Walking Dinner boekingen aan. Huidige boekingen tot en met 6 april worden kosteloos geannuleerd en u ontvangt hier een restitutie van. Bovenstaande geldt tot nader tegenbericht.

 

 

Lastig hé? Er zijn zoveel leuke en lekkere horecagelegenheden in Tilburg om te vertoeven, hoe kan je daar nou uit kiezen? Het VVV-Walking Dinner arrangement is dan echt iets voor jou! In samenwerking met een aantal restauranthouders in het centrum van Tilburg is dit arrangement ontwikkeld. Laat je verrassen en ontdek nieuwe restaurants.

Om toch een kleine impressie te geven van wat je kunt verwachten vind je hieronder nog een korte omschrijving van de drie verschillende klasse.

Budget klasse €26,00
Voor een prijs van maar liefst €26,- kun je genieten van een budget diner. Voor een leuk bedrag drie gezellige eetgelegenheden van Tilburg leren kennen dan is de budget klasse iets voor jouw. De restaurants hebben een gezellige en warme uitstraling en zijn gevestigd in het centrum van Tilburg.

Midden klasse €35,50
Vanaf €35,50 per persoon kun je heerlijk dineren in drie verschillende midden klasse restaurants. Er wordt een keuze voor je gemaakt uit een gemoedelijke restaurant of een gezellig eetcafé. Laat je verrassen.

Luxe klasse €44,00
Houd je meer van een luxe ambiance, dan is de luxe klasse echt iets voor jou! Je ervaart een ware smaaksensatie. De luxe klasse is te reserveren voor  €44,- per persoon.

Het inmiddels bekende VVV-wisseldiner hebben wij in een nieuw jasje gestoken. De naam en het arrangement hebben wij vernieuwd. De nieuwe naam is Walking Dinner. Welke restaurants? Dat weet je pas na boeking. Je hebt nu de keuze uit drie verschillende klassen, namelijk budget, midden of luxe klasse. Wanneer je je keuze gemaakt hebt reserveren wij de restaurants voor je. Na boeking krijg je van ons de locatie door waar het Walking Dinner plaats vindt. Uiteraard zorgt de VVV ervoor dat er tussen de gangen door gelegenheid is om kennis te maken met het centrum van Tilburg. Het Walking Dinner is ook leuk om als bedrijfsuitje Tilburg te boeken.

Wandelen met stadsgids €97,50

Wil je meer te weten komen over Tilburg tijdens het wandelen van restaurant naar restaurant, dan kun je gebruik maken van een stadsgids. In 2 x 45 minuten vertelt de stadsgids je van alles over de cultuur, natuur en historie van de stad Tilburg. Voor meer informatie over het VVV-Walking Dinner arrangement kun je terecht bij VVV Tilburg of per mail via vvvarrangementen@tilburg.nl.

Bijzonderheden
Heb je speciale wensen, denk aan: allergie, glutenvrij, dieetwensen geef dit dan bij de reservering door, zodat de restaurants hier rekening mee kunnen houden. Alle restaurants serveren een keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht. De prijzen zijn exclusief drankjes deze reken je af bij het verlaten van het restaurant.

De stadsgids wandelt 45 minuten met je mee tussen het voorgerecht-hoofdgerecht en hoofdgerecht-nagerecht. De stadsgids eet met je mee aan tafel (u betaald hier extra kosten voor).

De prijzen zijn exclusief reserveringskosten:
Per boeking betaal je eenmalig reserveringskosten. Voor groepen tot en met 24 personen betaal je €7,50. Voor groepen vanaf 25 personen betaal je eenmalig €17,50 aan reserveringskosten.

Let op:

Vergeet niet om je voorkeur voor budget, midden of luxe klasse door te geven!

Interesse?
Je kunt dit arrangement via ons boeken. Stuur een mail met jouw aanvraag naar vvvarrangementen@tilburg.nl of bereik ons telefonisch op 013-5323720.