Uitjes in Tilburg

Walking Dinner Piushaven

Walking Dinner Piushaven

In verband met de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus nemen wij tot en met 6 april geen nieuwe Walking Dinner boekingen aan. Huidige boekingen tot en met 6 april worden kosteloos geannuleerd en u ontvangt hier een restitutie van. Bovenstaande geldt tot nader tegenbericht.

 

 

Lastig hé? Er zijn zoveel leuke en lekkere horecagelegenheden in Tilburg om te vertoeven, hoe kan je daar nou uit kiezen? Het VVV-Walking Dinner arrangement is dan echt iets voor jou! In samenwerking met een aantal restauranthouders in de Piushaven van Tilburg is dit arrangement ontwikkeld. Laat je verrassen en ontdek nieuwe restaurants.

De Piushaven is een omvangrijk gebied, grenzend aan het centrum van Tilburg, met als kloppend hart de haven. De Piushaven is een gebied volop in beweging. Afgelopen 10 jaar zijn er bijzonder veel nieuwe woningen, winkeltjes en eetgelegenheden gevestigd. De haven is hot & happening! In dit gebied worden diverse evenementen georganiseerd. Hoe gaaf is het als je je bezoek van een evenement kan koppelen met een heerlijke Walking Dinner.

Je kan zelf kiezen in welke prijsklasse je jouw 'Piushaven Walking Dinner' reserveert:

  • Midden klasse €35,50
    Voor €35,50- per persoon kun je heerlijk dineren in drie verschillende midden klasse restaurants. Er wordt een keuze voor je gemaakt uit een gemoedelijk restaurant of een gezellig eetcafé. Laat je verrassen.
  • Luxe klasse €44,00
    Houd je meer van een luxe ambiance, dan is de luxe klasse echt iets voor jou! Je ervaart een ware smaaksensatie. De luxe klasse is te reserveren voor  €44,- per persoon.

De Walking Dinner Piushaven is in het winterseizoen alleen te boeken van woensdag t/m zondag.

Stadsgids
Wil je nog meer te weten komen over Tilburg tijdens het wandelen van restaurant naar restaurant, dan kun je gebruik maken van een stadsgids. In 2 x 45 minuten vertelt de stadsgids je van alles over de cultuur, natuur en historie van Tilburg.

Prijs
De prijzen zijn exclusief reserveringskosten. Per boeking betaal je eenmalig reserveringskosten. Voor groepen tot en met 24 personen betaal je €7,50. Voor groepen vanaf 25 personen betaal je eenmalig €17,50 aan reserveringskosten.
Interesse? Stuur je aanvraag naar vvvarrangementen@tilburg.nl.

Bijzonderheden
Heb je speciale wensen, denk aan: allergie, glutenvrij of dieetwensen, geef dit dan bij de reservering door, zodat de restaurants hier rekening mee kunnen houden. Alle restaurants serveren een keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerecht. De prijzen zijn exclusief drankjes, deze reken je af bij het verlaten van het restaurant.

De stadsgids wandelt 45 minuten met je mee tussen het voorgerecht-hoofdgerecht en hoofdgerecht-nagerecht. De stadsgids eet met je mee aan tafel (u betaald hier extra kosten voor).

Voor meer informatie over het Piushaven Walking Dinner arrangement stuur je ons een mail of bereik je ons telefonisch op 013-5323720.