Uitjes in Tilburg

Fietstaxi Tours Tilburg

Fietstaxi Tours Tilburg

Welke ontdekkingstocht ga jij door Tilburg maken? Tilburg heeft veel te bieden. Wat ooit de grootste textielstad van Nederland was, is nu een moderne stad met een rauw randje. Bezoekers aan Tilburg zijn aangenaam verrast door de veelzijdigheid die hier te vinden is.

Er valt hier ook veel te ontdekken: De Spoorzone met onder andere de LocHal (in 2019 verkozen tot het mooiste gebouw ter wereld), Street Art, natuur om de hoek van de stad, het Spoorpark, het paleis van Koning Willem II, sporen van de textielindustrie, bierbrouwerijen, vele kerken en kloosters. Met een grote diversiteit aan onderwijsinstellingen en de Universiteit van Tilburg is het ook een stad met een grote studentenpopulatie.

Ook dit brengt een gezellige dynamiek met zich mee. De stad is op meerdere manieren en vanuit verschillende standpunten te bekijken. De meest originele manier is om rondgereden te worden door één van de comfortabele fietstaxi’s. Met voldoende beenruimte en een breed zicht om alles wat voorbijkomt goed te bekijken. Tijdens de tour is jouw chauffeur tevens je gids. Hij vertelt je alles over de bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. En nog veel meer.

Lijkt een tour in de fietstaxi jou tof? Klik dan hier voor alle arrangementen en info om deze unieke ervaring mee te maken!