Uitjes in Tilburg

Fietsen

Fietsen

Fietsliefhebbers zijn in Tilburg en haar omgeving helemaal op hun plek! Ontdek al fietsend alle mooie plekjes in en rondom Tilburg. Heb je zelf geen fiets, geen probleem! Via onze partners Fietspoint Derks en Guil van de Ven kun je een fiets huren.

Ontdek op je eigen tempo de afwisselende sfeergebieden in de binnenstad of de omliggende natuurgebieden zoals de Loonse en Drunense Duinen, de Chaamse bossen, Gorp en Roovert, Landgoed de Utrecht, de Regte Heide, Tilburgs pareltje Moerenburg en de Oisterwijkse bossen. Deze mooie natuurgebieden liggen tussen Breda, Tilburg, Den Bosch, Eindhoven en Turnhout.

De talloze fietsroutes en fietsknooppunten kaarten geven je de mogelijkheid om zelf je route samen te stellen. Creëer zelf jouw fietstocht in en rondom Tilburg. Benieuwd welke fietsroutes en knooppunten er allemaal zijn, kom langs in onze winkel, we hebben een flink aantal fietskaarten! Pak de fiets en ga erop uit!

Jace van de Ven organiseert ook themafietstochten. Informeer hier voor meer informatie.

Wil je met een bijzondere fiets zelf op pad? Bekijk dan het aanbod van Ontdek Tilburg. Zij hebben verschillende soorten fietsen in het assortiment, zelfs voor grote groepen.

Tip: Breng een bezoek aan Abdij de Koningshoeven, hier wordt het bekende La Trappe Trappistenbier gebrouwen. Vanaf hier starten een aantal leuke fietsroutes.