Must see!

Zondagsmarkt Dwalerij

Dé markt voor foodies en funshoppers!

Dwaal door de Noordstraat en de Niewlandstraat, ontdek de mooiste straten van de binnenstad, zij bieden alle ingrediënten voor jouw ideale start van de zondag. Winkels en horeca openen hun deuren en laten samen met andere unieke en vaak lokale deelnemers zien wat het Dwaalgebied zo bijzonder maakt; eigenzinnigheid, diversiteit en het gemoedelijke ‘dorpsgevoel’.

De ondernemers uit de Noordstraat en Nieuwlandstraat laten zich letterlijk ‘zien’ door niet alleen binnen maar ook buiten te showen wat ze in huis hebben. In de kramen vind je een mix van gepassioneerde makers op het gebied van ambacht, creativiteit, eten en zelfgemaakte producten. Denk hierbij aan kwaliteitsvintage, design, kleding, vinyl, grafisch werk en streekproducten. Ook aan de kleintjes wordt natuurlijk gedacht met diverse kinderactiviteiten.

De Dwalerij is dus dé plek om elkaar te ontmoeten aan een ontbijttafel, om te genieten van de diversiteit aan winkeltjes en horeca die het gebied rijk is, om verrast te worden door de producten van vaak lokale ondernemers en creatievelingen, om kennis te maken met diverse talenten uit de stad en nog veel meer…

Dit jaar vindt de Dwalerij plaats op 30 september en een kerstvariant op 16 december!

De Dwalerij start om 10:00 uur en duurt tot 15:00 uur.

Delen

Locatie

Dwaalgebied
Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.dwalerij.nl

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk
  • Groepen mogelijk
  • Parkeermogelijkheid
Delen