Proost!

Zomer Festival bij de Commanderie

De Commanderie opent het grootste terras van Tilburg! Op 1 juni opent dit terras met als thema; Beach club. Normaal kun je bij de Commanderie niet zomaar terecht voor een kopje koffie, maar dat kan deze zomer dus wél. De eigenaren zijn, na sluiting vanwege Corona, creatief gaan nadenken en vinden met dit terras toch een mooi initiatief te hebben ontwikkeld.

Normaal kun je bij de Commanderie terecht voor een verjaardag, personeelsfeest of zelfs een trouwerij. Echter staat de grote ruimte sinds de start van het Coronavirus (zo goed als) leeg. Met creatief denken en de beschikbare ruimte wordt de Commanderie omgebouwd tot een heerlijk terras met voldoende afstand, volledig afgestemd op de huidige maatregelen.

De Commanderie maakt gebruik van twee zalen en het daarbij horende terras en speeltuin. Deze 1000m2 worden omgetoverd tot een heuse Beach Club. Hier kun je niet alleen genieten van een kopje koffie of thee maar ook van verschillende activiteiten. Denk hierbij aan volleybal en Jeu de Boules. Dit wordt ook het startpunt voor diverse wandel- en fietstochten in de omgeving.

Ook kun je als gezin gebruik maken van een tafelbarbeque, en voor kinderen wordt er van alles georganiseerd. De overige 3 zalen en terrassen blijven voor besloten bijeenkomstem.

De Commanderie staat te popelen om te beginnen. Wil je meer weten over dit gave concept? Neem dan eens een kijkje op de Facebook pagina!

De Commanderie, Rielseweg 861
5032 SB Tilburg