“Zeven” | Metropolitan Museum

Je hebt vast al wel eens van de volgende 7 woorden gehoord: Hoogmoed, Hebzucht, Lust, Jaloezie, Vraatzucht, Woede en Luiheid. Deze woorden heeft de mens altijd geboeid maar er zijn ook tegenoverstellingen van, en daar gaat deze tentoonstelling over.

Visit, Refresh, Sick, Shelter, The Naked, The Death en Feed zijn de 7 tegenhangers van de hoofdzonden. Deze 7 werken zijn van 21 mei tot en met 11 juli te bezichtigen bij het Metropolitan Museum in Tilburg. 

Ro-Nalt Schrauwen is beeldhouwer, collagemaker en cultureel ondernemer in Tilburg. Hij is opgeleid tot edelsmid en theoloog en is sinds 2005 actief als beeldend kunstenaar. Zijn sculpturen zijn vloeiend maar zijn collages juist surrealistisch en abstract. De combinatie van de beeldende kunst en de collages hebben geleid tot deze expositie met 3D collages. 

De expositie kan je bekijken wanneer je maar wilt, het museum is namelijk een openlucht museum en kan dag en nacht 'bezocht' worden. Wil je meer informatie over het museum of deze expositie check dan de website van het Metropolitan Museum.

Delen
Gratis

Locatie

Metropolitan Museum, Stedekestraat 15
5041DM Tilburg

Toon op kaart

Contact

www.metropolitanmuseum.nl
post@metropolitanmuseum.nl
013 5358041

Delen