Workshop Slow Tweeting

Het TijdLab onderzoekt de komende maanden de meningsuitingen in Tilburg vanaf de 18e eeuw tot en met het heden. Er is een online programma samengesteld samen met grafisch ontwerper Rozemarijn Oudejans van studio Zeedauw. Het programma is samengesteld met digitale expositie, filmpjes, presentaties en één-op-één workshops. 

Een online enquete, een e-mail die vraagt om een review of een like op social media; overal wordt tegenwoordig om je mening gevragd. Hoe zit het nou eigenlijk met openbare meningsuiting in Tilburg, vroeger en nu? De komende maanden gaat het TijdLab (De Bibliotheek LocHal en Stadsmuseum Tilburg) op onderzoek uit naar de openbare meningsuiting waarbij ze variaties van media gebruiken. 

Onderdeel van het programma is het vangen van meningen die nu in de wereld rondzweven. Het TijdLab is benieuwd waar Tilburgers zich vandaag druk om maken en hoe zij hun mening uitdrukken en delen. Heb jij ergens een sterke mening over? Deel je mening dan via Social Media met #daarmaakikmedrukom en kom op de Social Wall! Zoek deze hashtag op en zie waar andere Tilburgers zich druk om maken. 

Workshop
Voor de Tilburgers die zich ergens druk om maken, is er een workshop georganiseerd die gaat over slow tweeting. De workshop vindt plaats op 27 februari. De workshop wordt niet online gegeven, maar live op locatie, zodat je je niet kan verschuilen achter je beeldscherm en je meer zeggingskracht hebt. Vanwege de coronamaatregelen volg je de workshop individueel. Je kunt je aanmelden voor de gratis workshop via tijdlab@bibliotheekmb.nl

Lees meer over de workshop en het gehele programma op de website van de LocHal

 

Foto: Thomas Abrahams

Delen
Gratis

LocHal Tilburg

Locatie

Burgemeester Brokxlaan 1000
5041 SG Tilburg

Toon op kaart

Openingstijden

Maandag 8:00-22:00
Dinsdag 8:00-22:00
Woensdag 8:00-22:00
Donderdag 8:00-22:00
Vrijdag 8:00-22:00
Zaterdag 9:00-17:00
Zondag 12:00-17:00

Contact

www.lochal.nl
klantenservice@bibliotheekmb.nl
013-4648517

Delen