WoensDag=TuinConcertDag

Publiek Applaus organiseert de gehele maand juli op elke woensdag een concert in de tuin van Villa Familla (voorheen Villa de Vierjaargetijden).  In de avonden kun je lekker genieten van live muziek terwijl je op je eigen stoeltje of kleedje in het gras zit. Voor de kinderen zijn er ook kinderconcerten.

Het programma is als volgt:

• 14 juli  Muzikaal levensverhaal, De Weg door Ekaterina Levental, Indrukwekkend migratieverhaal van gevierde mezzosopraan en harpiste.
  • 21 juli Jazz, Dick de Graaff, Jos Machtel, Pascal Vermeer en Barry Green vormen Dick de Graaff Jazz Quartet. Ze spelen werken van het nieuwe album FESTIVE.
  • 28 juli Klassiek,  Ensemble VIJF schildert Franse klankkleuren van haar cd ‘Saffier’.
  • 28 juli Kinderconcert. De Chinese nachtegaal door de zingende zeemeerminnen. Blijft de keizer kiezen voor het mechanisch vogeltje, terwijl de echte nachtegaal zo mooi zingt?

Kijk voor meer informatie en tickets op www.publiekapplaus.nl

€7,50 of €15,-

Noordstraat 36