Wobby.club | Outbreak bij museum De Pont

Vanaf 18 augustus tot en met 3 januari kun je deze prachtige tentoonstelling bewonderen in museum De Pont. Tekeningen, schilderingen en illustraties; deze tentoonstelling vertoont het fenomenale werk van tien kunstenaars en illustratoren.

Als een uitbarsting van techniek en kleur hangen de werken door elkaar aan de wand.

Deze opstelling is gebaseerd op woorden zoals virus, explosie, pandemie en rebellie. Dit mooie kunstinitiatief is gestart door Wobby.club. Een organisatie die verschillende makers uit het binnen- en buitenland met elkaar in contact brengt. Deze kunstenaars zijn opgevallen door hun kleurrijke, aparte en vaak absurdistische stijl van kunst.

De oprichters van de Wobby.club (Jeroen de Leijer, Marjolein Schalk en S.L. Trumpstein) organiseren naast hun eigen atelierpraktijk ook beurzen en tentoonstellingen. Naast deze werkzaamheden brengen ze ook het tijdschrift "Wobbysamen" uit, dat door de felle kleuren en opvallende vormgeving meteen in het oog springt.

Outbreak bevat werken van onder andere; Ralf Kokke, David Noro, Bobbi Oskam, Rogier Roeters, Indre Svirplyte, Andrew Tseng en Nina van de Ven. Alle werken kunnen op zichzelf staan maar samen vormen zij een nieuw geheel.

Kijk voor meer informatie over deze tentoonstelling en voor het reserveren van kaartjes op de website van museum De Pont.

De Pont Museum

Wilhelminapark 1