WK IJshockey

Kom van 23 t/m 29 april diverse IJshockeyteams aanmoedigen tijdens het WK IJshockey in IJssportcentrum Tilburg.

Op maandag 23 april staan de eerste drie wedstrijden op het programma, waaronder de interland tussen Nederland en China. Behalve Oranje nemen ook Australië, België, China, IJsland en Servië deel aan het toernooi. De winnaar promoveert naar Division IB binnen de WK-structuur van de internationale ijshockeyfederatie IIHF. De afgelopen twee jaar waren spelers van de Tilburg Trappers niet beschikbaar vanwege deelname aan de play-offs in de Oberliga. ‘Het is mooi voor het Nederlandse ijshockey om het WK voor eigen publiek te kunnen spelen. Tilburg heeft een geweldige accommodatie voor de organisatie van zo’n toernooi en is een stad waar het ijshockey enorm leeft. Fans vanuit heel Nederland komen naar Tilburg om Oranje aan te moedigen'.

Speelschema Nederland
Het Nederlandse IJshockeyteam opent het toernooi op maandag 23 april om 20:00 uur tegen China. Een dag later op hetzelfde tijdstip is IJsland de tegenstander. Na de eerste rustdag staat op donderdag 26 april om 20:00 uur de wedstrijd tussen Nederland en Servië op het programma. Na de tweede rustdag spelen op zaterdag 28 augustus om 16:30 uur Nederland en België tegen elkaar. Oranje sluit het toernooi op zondag 29 april om 16:30 uur af met de interland tegen Australië.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor het WK is inmiddels in volle gang. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €6,- p.p. Tickets zijn hier verkrijgbaar.

Vanaf €6,- Koop tickets

IJssporthal