Tweede kwalificatieronde Willem II kijken bij Café Philip

Woensdag 16 september is Café Philip geopend vanaf 18:00 uur voor de tweede kwalificatieronde Willem II - Progrès Niederkorn. Om 18:30 uur begint deze belangrijke wedstrijd en je kun hem met een lekker biertje kijken bij Café Philip.

Tweede kwalificatieronde

De tweede kwalificatieronde is morgen om 18:30 uur. Dit is een belangrijke wedstrijd voor Willem II. Voor het eerst sinds 15 jaar gaan ze weer Europees spelen, de laatste keer was namelijk in 2005. Heb je nu geen zin om deze wedstrijd thuis te kijken dan kan je bij Café Philip terecht, met een portie nacho's en een biertank van 2,5 liter binnen handbereik! De blauwe munten kun je inleveren tot 22 uur voor gratis drankjes. Dus reden genoeg om de mannen in rood-wit en blauw bij Café Philip aan te komen moedigen!

• Wanneer: Woensdag 16 september.
  • Aanvang: 18:00 uur
  • Locatie: Café Philip